Termal Eldiven Önerisi

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
17,754
Dostlar annem pazara falan giderken elleri çok üşüyor. Ekstra kansızlığı var. -15'lere kadar dayanıklı bi eldiven arıyorum. Alıp çok güzel dediğiniz bir model var mı?

sıcak tutma seviyesi 1/5 diyor ankara ayazında üşütür gibi :D

sıcak tutma seviyesi 1/5 diyor ankara ayazında üşütür gibi :D
1671568820302.png
hocam o kavrama zımbırtısı ama ankara ayazına dayanıklı eldiven bulmak zor gibi. anneniz, kansızlığı ile ilgili tedavi görüyor mu?

Alıntıyı görüntüle hocam o kavrama zımbırtısı ama ankara ayazına dayanıklı eldiven bulmak zor gibi. anneniz, kansızlığı ile ilgili tedavi görüyor mu?
Kanszılık değil tam hocam. Damar tıkanıklığı oluyor ondan dolayı kan sulandırıcı içiyor hep. Elleri doğuştan çok üşür. O yüzden normal bir eldivende bile üşüyor. Soğuktan elleri sızlıyor o derece yani. Ben çıplak elle çıksam üşümem o eldivenle üşüyor o yüzden almışken kaliteli bir şey alıyım diyorum. Attığınız eldiven için çok soğuk olmayan yerler için demişler. Sen ben taksak bizi sıcak tutar zaten .

Son düzenleme:
Kanszılık değil tam hocam. Damar tıkanıklığı oluyor ondan dolayı kan sulandırıcı içiyor hep. Elleri doğuştan çok üşür. O yüzden normal bir eldivende bile üşüyor. Soğuktan elleri sızlıyor o derece yani. Ben çıplak elle çıksam üşümem o eldivenle üşüyor o yüzden almışken kaliteli bir şey alıyım diyorum. Attığınız eldiven için çok soğuk olmayan yerler için demişler. Sen ben taksam bizi sıcak tutar zaten .
hocam elimden bir şey gelse de yardım edebilsem keşke, benim önerilerim bunlar. seni beni ısıtır bunlar. özel dikim eldiven tarzı bir şeyler lazım sanki.

hocam elimden bir şey gelse de yardım edebilsem keşke, benim önerilerim bunlar. seni beni ısıtır bunlar. özel dikim eldiven tarzı bir şeyler lazım sanki.
Sağolun hocam yine de teşekkürler.

bunu düşünüyorum yorumları baya iyi.

• Beğen
Reaksiyonlar: baid
Geri