100-110 tl gibi fiyatlara decathlon'un ürünleri var ona bakın derimHocam hiç yorumu yok ya. Genelde soğuk geçiriyor çoğu.
100-110 TL gibi fiyatlara decathlon'un ürünleri var ona bakın derim
Yetişkin İç Eldiveni - Siyah - TREK 100
Yetişkin İç Eldiveni - Siyah - TREK 100 null Geri dönüştürülmüş polyester bileşenli bu iç eldivenler serin havalarda yaptığınız trekking sırasında size ek sıcaklık ve yumuşaklık sağlaması için tasarlandı.www.decathlon.com.tr
sıcak tutma seviyesi 1/5 diyor ankara ayazında üşütür gibi![]()
Kanszılık değil tam hocam. Damar tıkanıklığı oluyor ondan dolayı kan sulandırıcı içiyor hep. Elleri doğuştan çok üşür. O yüzden normal bir eldivende bile üşüyor. Soğuktan elleri sızlıyor o derece yani. Ben çıplak elle çıksam üşümem o eldivenle üşüyor o yüzden almışken kaliteli bir şey alıyım diyorum. Attığınız eldiven için çok soğuk olmayan yerler için demişler. Sen ben taksak bizi sıcak tutar zaten .Alıntıyı görüntüle hocam o kavrama zımbırtısı ama ankara ayazına dayanıklı eldiven bulmak zor gibi. anneniz, kansızlığı ile ilgili tedavi görüyor mu?
hocam elimden bir şey gelse de yardım edebilsem keşke, benim önerilerim bunlar. seni beni ısıtır bunlar. özel dikim eldiven tarzı bir şeyler lazım sanki.Kanszılık değil tam hocam. Damar tıkanıklığı oluyor ondan dolayı kan sulandırıcı içiyor hep. Elleri doğuştan çok üşür. O yüzden normal bir eldivende bile üşüyor. Soğuktan elleri sızlıyor o derece yani. Ben çıplak elle çıksam üşümem o eldivenle üşüyor o yüzden almışken kaliteli bir şey alıyım diyorum. Attığınız eldiven için çok soğuk olmayan yerler için demişler. Sen ben taksam bizi sıcak tutar zaten .
Bu gerçekten kaliteli duruyor motorla kullanıyorum üşütmüyor yazan bile varsa kalitelidir![]()
Schulzz Dokunmatik Rüzgar Geçirmez Kaymaz Termal Eldiven Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Schulzz Dokunmatik Rüzgar Geçirmez Kaymaz Termal Eldiven yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Schulzz Dokunmatik Rüzgar Geçirmez Kaymaz Termal Eldiven Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Schulzz Dokunmatik Rüzgar Geçirmez Kaymaz Termal Eldiven yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com