xragu
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,352
Yukte o islemci 85 gorur benimki bosta 30 derecelerde hava yaniyorBoştaki sıcaklık önemli değil zaten Ağustos ayında normal önemli olan yükteki sıcaklığı.
Yukte o islemci 85 gorur benimki bosta 30 derecelerde hava yaniyorBoştaki sıcaklık önemli değil zaten Ağustos ayında normal önemli olan yükteki sıcaklığı.
Hocam bosta 60 derece olan işlemci yükte ne olur senceBoştaki sıcaklık önemli değil zaten Ağustos ayında normal önemli olan yükteki sıcaklığı.
Nohut abartı mercimek yeter.Ortaya nohut tanesi kadar sık yeter. Sogutucuyu koydugunda kendi dağılır islemcinin ustune
80-85'ki bu sıcaklıklar zarar vermez ama sağlıklı olması için 80 altı kalmalı.Hocam bosta 60 derece olan işlemci yükte ne olur sence![]()
Nasıl önemli değil yükte 90 kadar çıkar ben dandik macun sürmeme rağmen 40 derecede işlemciBoştaki sıcaklık önemli değil zaten Ağustos ayında normal önemli olan yükteki sıcaklığı.
90'a kadar çıkmaz sallamayın işlemcim masaüstünde 55-60 derecelerde ama yükte 68-70 geçmiyor.Nasıl önemli değil yükte 90 kadar çıkar ben dandik macun sürmeme rağmen 40 derecede işlemci
Kendiside 85 kadar çıkıyor diyor90'a kadar çıkmaz sallamayın işlemcim masaüstünde 55-60 derecelerde ama yükte 68-70 geçmiyor.
İslemciyi 68-70 tutmak icin fanin kac rpm dönüyor merak ediyorym valla90'a kadar çıkmaz sallamayın işlemcim masaüstünde 55-60 derecelerde ama yükte 68-70 geçmiyor.
85 zarar vermez sadece sağlıklı değil bir şey demedim.Kendiside 85 kadar çıkıyor diyor
Haklısın85 zarar vermez sadece sağlıklı değil bir şey demedim.
İs
İslemciyi 68-70 tutmak icin fanin kac rpm dönüyor merak ediyorym valla![]()
tamamdır termal macunu sürdükten sonra tam vidaların hizasına otutturmak çok zor oluyor termal macun yüzünden çok kayıyor otutturamıyorumOrtaya nohut tanesi kadar sık yeter. Sogutucuyu koydugunda kendi dağılır islemcinin ustune
buna bir öneriniz var mıtamamdır termal macunu sürdükten sonra tam vidaların hizasına otutturmak çok zor oluyor termal macun yüzünden çok kayıyor otutturamıyorum
Çok incecik olmamalıdağıtmamam mı lazım ben bir kartile incecik şekilde yaptım