Termal macun ile devreler banyo etmiş resmenLaptopumun bugün içini açtım termal macun doğru sürülmüş mü ve biraz kurumuş değişmem gerekirmi sıcaklık değerleri aşağıda.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ne yapmissin oyle
O nedir ya?
Termal macun ile devreler banyo etmiş resmen
Ben sürmedim hocam kimin yaptığınıda bilmiyorum eski bir bilgisayar.Taşmış, yani doğru bir uygulama değil. İnce sürülmeli ve taşırılmamalı. Isıyı karta iletmesini istemeyiz çünkü. Temizleyip daha ince ve taşırmayacak şekilde sürün.
Sizin sürdüğünüzü söyleyen sadece yasin 92, gerisini alıntılamışsınız ama kimse ima bile etmemiş. Konu kimin sürdüğü değil, doğru olup olmadığı. Yani yanlış sürülmüş o macun. Temizlenmeli ve doğru uygulama yapılmalı.Ben sürmedim hocam kimin yaptığınıda bilmiyorum eski bir bilgisayar.
herks laf yapmış suruluş seklıne benım leptopta ılk actıgmda oyleydı kolonyalı bez pecete veya alkolle sil temızle yenı macun sur tasmayacak sekıldeLaptopumun bugün içini açtım termal macun doğru sürülmüş mü ve biraz kurumuş değişmem gerekirmi sıcaklık değerleri aşağıda.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam evet sadece belirtmek istedim. Islak mendille silmek bir sıkıntı yaratır mı ve birde diğer yerlerdeki macunlara ne olacak?Sizin sürdüğünüzü söyleyen sadece yasin 92, gerisini alıntılamışsınız ama kimse ima bile etmemiş. Konu kimin sürdüğü değil, doğru olup olmadığı. Yani yanlış sürülmüş o macun. Temizlenmeli ve doğru uygulama yapılmalı.
Taşan kısımlarını da temizleyin, ıslak mendil olur.Hocam evet sadece belirtmek istedim. Islak mndille silmek bir sıkıntı yaratırmı ve birde diğer yerlerdeki macunlara ne olacak