Yardım Termal Macun işe Yaramadı / Macun veya Pad Önerisi

xTURANN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,389
Bütçe
600
Victus 16 için mahalle bilgisayarcısına gittim, temizleyip termal macun değiştirsin diye. Temizlik + macuna 500 tl verdim. Qport isimli bir macun sürdü. ( resim olarak ekledim ) İnternetten bakım 5W/m-K diyor değerlerine fakat doğruluğu şüpheli.

Pump Out yapmayan "macun" veya TR'de satışı olan termal pad önerebilir misiniz ? PTM 7950 Alacaktım fakat TR'de bulamadım. Bütçe 600.
Ayrıca laptop sökmek için bildiğiniz aparat seti falan varsa onun da linkini alabilirim, hiçbir malzemem yok, onlar da lazım.

Ekler

• 1747327323124.webp
    1747327323124.webp
    6 KB · Hit: 42
Saçma sapan macunlar sürdürmeyin. Sadece ısı iletimi önemli değil viskozitesi de önemli. Böyle macunlar çok çabuk pump out oluyor. 2 kere 95 dereceyi görmesine bakar.

Saçma sapan macunlar sürdürmeyin. Sadece ısı iletimi önemli değil viskozitesi de önemli. Böyle macunlar çok çabuk pump out oluyor. 2 kere 95 dereceyi görmesine bakar.
Yoğunluk 2.7g/cm3 diyor. Ayrıca 1 kere 85 gösterdim, delta force oyununda %90 cpu kullanımında direkt çıktı.

Yoğunluk 2.7g/cm3 diyor. Ayrıca 1 kere 85 gösterdim, delta force oyununda %90 cpu kullanımında direkt çıktı.
Yoğunluktan ziyade akışkanlık önemli bütçeye göre mx6 mx4 hydronaut bunlardan birini alabilirsin üzmez.

Thright helios al macun değil pad kullan laptopta
İşlemcileri ayırmışlar, Intel versiyonu stoklarda var, AMD yok.

Intel alıp AMD'ye uygulasam ne olabilir ki ? 0.1MM'den en fazla ne olur ?

Victus 16 için mahalle bilgisayarcısına gittim, temizleyip termal macun değiştirsin diye. Temizlik + macuna 500 tl verdim. Qport isimli bir macun sürdü. ( resim olarak ekledim ) İnternetten bakım 5W/m-K diyor değerlerine fakat doğruluğu şüpheli.

Pump Out yapmayan "macun" veya TR'de satışı olan termal pad önerebilir misiniz ? PTM 7950 Alacaktım fakat TR'de bulamadım. Bütçe 600.
Ayrıca laptop sökmek için bildiğiniz aparat seti falan varsa onun da linkini alabilirim, hiçbir malzemem yok, onlar da lazım.
mx6 pump out yapmıyordu sanırım ona bakılabilir.

termal pad ptm7950

ptm7950 - kyronaut extreme - cooler mastergel nano maker bunlar alinir.

TR'de satılmıyor. Muadili varsa önerinizi beklerim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MX6 Sipariş ettim, eğer pump out yaparsa ( nasıl anlarım bilmiyorum ) kyronaut bakıcam..
Parana yazik olacak. Almisken adam akilli macun alsaydin, atiyorum basta sicakliklar iyise ve git gide sicakliklar kisa surede artarsa sogutamazsa anlarsin normal bir macun en az 6 ay gitmesi lazim pompoutta 1-2 ayda yada max 3 ayda gidiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,488
Üyeler
183,844
Son üye
nemesis060
Geri