hocam fazla fazla taşmadığı sürece problem olmaz.fazla sürmüşsün taşar büyük ihtimalle macun
En iyisi kutudan astar çıkıyorsa astar ile sıvamak veya nokta nokta yaparak 9 tane nokta koymak kullanılmayan kredi kartı ilede sıvayabilirsin ben Türk telekomun hat kartı ile sıvıyorumSogutucu aldim termal macun surdum duzgun olmusmu ne yapmaliyim
X tam oturuyo diyolardida denesemmi dedim bjÖyle sürüp bırakmaya ne gerek var bir şeyle yaysana
Genelde X şeklinde sürme yaygın tabi, biraz daha sıkarken oranı ayarlamak lazım.X tam oturuyo diyolardida denesemmi dedim bj
Valla karla sure..dedim cok kotu oldu karta yapisti hep suremedimGenelde X şeklinde sürme yaygın tabi, biraz daha sıkarken oranı ayarlamak lazım.
Bendekide çok yapışkan benzer şekilde x yapıp aralara nokta şeklinde birer tane koydum soğutma konusunda sıkıntısı yok gibiValla karla sure..dedim cok kotu oldu karta yapisti hep suremedim
fazla sürmüşsün taşar büyük ihtimalle macun
Bendekide çok yapışkan benzer şekilde x yapıp aralara nokta şeklinde birer tane koydum soğutma konusunda sıkıntısı yok gibi
Yeni actigim konuya bakarmisiniz lutfenGenelde X şeklinde sürme yaygın tabi, biraz daha sıkarken oranı ayarlamak lazım.