bana kalırsa en iyi teknik x tekniği x şeklinde macunu işlemcinin üstüne sürün sonra soğutucuyu güzelce takın bence en iyisi budur kendinizde dağıtabilirsinizMerhaba yeni hazır sistem aldım ancak işlemciye tam olarak nasıl doğru termal macun süreceğimi bilmiyorum herkes farklı bir şey söylüyor yardımcı olabilirmisiniz?
bencede zaten öyle dedimbence bu şekil gayet iyi oluyor
Alıntıyı görüntüle
bence de X şekliMerhaba yeni hazır sistem aldım ancak işlemciye tam olarak nasıl doğru termal macun süreceğimi bilmiyorum herkes farklı bir şey söylüyor yardımcı olabilirmisiniz?
Hocam fazla sıkarım diye korkuyorum taşma tehlikesi var sonuçtabana kalırsa en iyi teknik x tekniği x şeklinde macunu işlemcinin üstüne sürün sonra soğutucuyu güzelce takın bence en iyisi budur kendinizde dağıtabilirsiniz
BENİM elimin ayarı bozulmuş eskiden ben sürer yayardım geçen eski mx4 sıktım baktım işlemci alev gibi macunda bşr kaldırdım kalmamış gibi duruyordu 3x yaptım güzel ce kapadım geçtim yeni macun almıştım sende öyle yap geçMerhaba yeni hazır sistem aldım ancak işlemciye tam olarak nasıl doğru termal macun süreceğimi bilmiyorum herkes farklı bir şey söylüyor yardımcı olabilirmisiniz?
hocam Rx 7800 xt R5 7500F sistemi mi aldınız? size özel mesaj attım bakar mısınızMerhaba yeni hazır sistem aldım ancak işlemciye tam olarak nasıl doğru termal macun süreceğimi bilmiyorum herkes farklı bir şey söylüyor yardımcı olabilirmisiniz?