Termal macun onerisi laptop icin

Acer v15 var. Ptm yerine Thermalright Heilos V2 ped kullandım. Anlık 100 derece olan islemci 80 85 arası maks gördüm. Termal macundan daha iyi geldi. Uzun kullanımda ne olur bilenmez macundan daha faydasıni gördüm

macundan iyi değil normalde fakat daha düzgün çalışabildiği için termal pad / ptm her zaman daha mantıklıdır.
Acer v15 var. Ptm yerine Thermalright Heilos V2 ped kullandım. Anlık 100 derece olan islemci 80 85 arası maks gördüm. Termal macundan daha iyi geldi. Uzun kullanımda ne olur bilenmez macundan daha faydasıni gördüm

macundan iyi değil normalde fakat daha düzgün çalışabildiği için termal pad / ptm her zaman daha mantıklıdır.
Macun kadar iletken değiller ama programlarda , yükleme ekranlarında veya full yuklerde anlık 100 derece görüyordum cpularda. 85 95 arası oyunlarda gözle görüyordum. Termal ped deniyim dedim programda 88 maks. Oyunlarda 65 80 arası görüyorum. V15 sogutmasi da iyi değil yani. her şey iletkenlik değil sanırım 😅 ptm daha iyi olabilir. Sahtesi çok diye bu modeli seçtim. İşimi görüyor.

Geri