bütçe nedirR5 5600 işlemci için termal macun almak istiyorum, piyasada sahte macun olayı çok fazla varmış güvenilir linklerden önerilerde bulunur musunuz ?
mx4 olabilir mx6R5 5600 işlemci için termal macun almak istiyorum, piyasada sahte macun olayı çok fazla varmış güvenilir linklerden önerilerde bulunur musunuz ?
FP olarak arctic mx4 veya mx6 kalite olarak thermal grizly kryonaut veya kryonaut extreme.R5 5600 işlemci için termal macun almak istiyorum, piyasada sahte macun olayı çok fazla varmış güvenilir linklerden önerilerde bulunur musunuz ?
Bütce nekadar bütce baya varsa th9 tf7 tercih edilebilir eğer daha bütce azsa mx4 veya mx6 olabilirR5 5600 işlemci için termal macun almak istiyorum, piyasada sahte macun olayı çok fazla varmış güvenilir linklerden önerilerde bulunur musunuz ?
Onlar çok pahalı oluyo tf7 veya tf9 da kaliteFP olarak arctic mx4 veya mx6 kalite olarak thermal grizly kryonaut veya kryonaut extreme.
En kalitelisi noctuanınki ama çok pahalıFP olarak arctic mx4 veya mx6 kalite olarak thermal grizly kryonaut veya kryonaut extreme.
300 tl idi sanırım çok pahalı değil ben aldım 1.5 sene götürüyordu.Onlar çok pahalı oluyo tf7 veya tf9 da kalite
Termal macunların kapıstıgı videoyu atsam sıkıntı olurmuFP olarak arctic mx4 veya mx6 kalite olarak thermal grizly kryonaut veya kryonaut extreme.
noctua çok pahalı evet 5600'ü soğutmak çok zor değil zaten mx4 veya mx6 yeter.Onlar çok pahalı oluyo tf7 veya tf9 da kalite
Mesaj otomatik birleştirildi:
En kalitelisi noctuanınki ama çok pahalı
olmaz atabilirsin.Termal macunların kapıstıgı videoyu atsam sıkıntı olurmu
noctua çok pahalı evet 5600'ü soğutmak çok zor değil zaten mx4 veya mx6 yeter.
Mesaj otomatik birleştirildi:
olmaz atabilirsin.
amazondan alırsan problem çıkmaz QR kod veriliyor doğrulaman için 500 TL'ye çıkıyorsa mx6 almanı öneririm 3-5 kere kullanırsın.bütçe 500tl e kadar cıkarım aslında mx4 ile mx6 arasında büyük fark varmıdır ve sahte ürün olmasından cekiniyorum birazda