Termal macun önerisi yapabilir misiniz?

puns95

80+
Reaksiyon skoru
1
R5 5600 işlemci için termal macun almak istiyorum, piyasada sahte macun olayı çok fazla varmış güvenilir linklerden önerilerde bulunur musunuz ?

R5 5600 işlemci için termal macun almak istiyorum, piyasada sahte macun olayı çok fazla varmış güvenilir linklerden önerilerde bulunur musunuz ?
bütçe nedir

mx4 olabilir mx6

FP olarak arctic mx4 veya mx6 kalite olarak thermal grizly kryonaut veya kryonaut extreme.

FP olarak arctic mx4 veya mx6 kalite olarak thermal grizly kryonaut veya kryonaut extreme.
Onlar çok pahalı oluyo tf7 veya tf9 da kalite
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En kalitelisi noctuanınki ama çok pahalı

bütçe 500tl e kadar cıkarım aslında mx4 ile mx6 arasında büyük fark varmıdır ve sahte ürün olmasından cekiniyorum birazda

bütçe 500tl e kadar cıkarım aslında mx4 ile mx6 arasında büyük fark varmıdır ve sahte ürün olmasından cekiniyorum birazda
amazondan alırsan problem çıkmaz QR kod veriliyor doğrulaman için 500 TL'ye çıkıyorsa mx6 almanı öneririm 3-5 kere kullanırsın.

Geri