imzada işlemcim yazıyor termal macun önerisi lazım en performanslısı hangisidir
Thermal Grizzly Kryonaut al geç, işini görür.mx4 değil de mx6 önerileri çok gördüm arasında ki farklar nedir
imzada işlemcim yazıyor termal macun önerisi lazım en performanslısı hangisidir
sipariş verdim hocam teşekkürlerThermal Grizzly Kryonaut al geç, işini görür.
Farkları aşağıda, iletkenlik değeri önemli.
Arctic MX-4 4 g - Arctic MX-6 4 g Karşılaştırması - Epey
Epey - Arctic MX-4 4 g - Arctic MX-6 4 g özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
hocam performans olarak Thermal Grizzly arasında fark çok varYükleniyor...
www.hepsiburada.com
Aynı işlemciden ben de kullanıyorum macun süreli 1 sene oldu daha geçen değiştirdim yeni kurumamış bile hem de stock fan ile işlemcim 60ı nadir görüyor bu macun ile
Grizzly diğerlerine göre Gr/Fiyat olarak pahalı ama mevzu işlemci soğutmak olduğu zaman bence böyle harcamalar gerekiyor.sipariş verdim hocam teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam performans olarak Thermal Grizzly arasında fark çok var
hocam Thermal Grizzly Kryonaut sipariş verdim şimdi hangisi daha mantıklı olur kiArctic MX-6.
iyi yapmışsınızhocam Thermal Grizzly Kryonaut sipariş verdim şimdi hangisi daha mantıklı olur ki
Mx6 tavsiye ederim mx4te güzeldir 3-4 senedir kullanıyorum mx4ü dark x123 fan ile beraber 5600de kullanıyorum ve gayet serin boşta 37-40 arası .imzada işlemcim yazıyor termal macun önerisi lazım en performanslısı hangisidir
Sipariş ettiğiniz daha kaliteli.hocam Thermal Grizzly Kryonaut sipariş verdim şimdi hangisi daha mantıklı olur ki