Termal macun önerisi

Farway

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,466
Arkadaşlar vatan da veya mediamarkta bulunan termal macunlardan önerir misiniz? bir tane max 50 TL. Rampage var nasıldır sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar mağazadayımda biraz acil

Rampage macun almayın soğutmak yerine ısındırır o kadar kalitesiz.

Arkadaşlar vatan da veya mediamarkta bulunan termal macunlardan önerir misiniz? bir tane max 50 TL. Rampage var nasıldır sizce

Arkadaşlar mağazadayımda biraz acil
Vatandan değilde bu baya iyi ekran kartı 80 den aşağı inmiyordu şimdi 65 lerde

Cooler master powergel pro v2
Noctua nt h2

Kusura bakma reis mağazada sap gibi akşama kadar bir cevap için dikilmeliydim pardon.
Bosver. Canin sag olsun. Baska olay olur. Orda yardimci oluruz.

Hocam onu süreceğine hiç sürme sakız yapıştır aynı etkiyi verir. şaka bir yana şu videodaki lerden birini alabilirsin.

Bir rivayete göre İpana diş macunu işlemciyi rampage termal macunundan 4 derece daha soğuk çalıştırıyor.

Arkadaşlar sağolun Mx-4 ü izmitte mahalle bilgisayarcısı sayılabilecek dayılarda 2 tane vardıda kutusundaki yazılardan bile sahte olduğu belliydi birisinin diğeri ise 70 lira dedi bütçem uygun değildi.Rampage'in çok aşşağılandığını düşünüyorum şahsen tamam kulaklıkları felan bozuluyor olabilir ama mouse'undan klavyesine sıkıntı çeken yoktur neredeyse bende gittim Rampage inkini en uygun şekilde aldım sürdüm şuanlık boşta 30 derece yükte 9 dakikada 62 derece gördüm harika sonuçlar aldığımı belirtmek isterim orjinal termal macunuyla 66 derece görüyordum.20 liralık bir macuna göre iyi sayılır bence hee ilerliyen süreçte belki diğerlerine göre erken kurur sıkıntı çıkartır bilemem ama kısa vadede işimi görecek gibi.

Geri