Yardım Termal macun lazım

loewry

80+ Silver
Reaksiyon skoru
967
İşlemciyi sipariş edeceğim şimdi. 9800x3d için max 500tl termal macun önerir misiniz? n11 de bulunan. Unutuyordum son dk aklıma geldi

illa n11 mi

çok mu hızlı

çok mu hızlı

Evet birazdan edeceğimde noctua nh 1 alacaktım n11 de yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kargo ücreti biniyor diye düşündüm

İşlemciyi sipariş edeceğim şimdi. 9800x3d için max 500tl termal macun önerir misiniz? n11 de bulunan. Unutuyordum son dk aklıma geldi

Yapıştır .

Yapıştır .
Bu nası

Ekler

• IMG_7972.webp
    IMG_7972.webp
    79.1 KB · Hit: 26
Son attığın piyasadaki en iyilerinden biri ben de kullanıyorum bir seneden fazla sürdük sıcaklıklar aynı. 3-4 ayda bir değiştirmede hiç gerek yok bu arada hem sahte olmadık sürece neredeyse hiçbir macun o sürede kullanılmaz hale gelmez hem de her sök tak yapışın bir risk

Son attığın piyasadaki en iyilerinden biri ben de kullanıyorum bir seneden fazla sürdük sıcaklıklar aynı. 3-4 ayda bir değiştirmede hiç gerek yok bu arada hem sahte olmadık sürece neredeyse hiçbir macun o sürede kullanılmaz hale gelmez hem de her sök tak yapışın bir risk
Neden risk hocam birde bu 1 gr ya kaç nohut tanesine bedel ortalama?

Neden risk hocam birde bu 1 gr ya kaç nohut tanesine bedel ortalama?
Hocam gereksiz şekilde 3-4 ayda bir sök tak yapacaksınız eliniz bir yere çarpar tornavida elinizden kayar anakartta bir devreye vurur belli olmaz Yani böyle şeyler. 1gr iyi şekilde sürersen 2 kere kullanabilirsin. Sıcaklıkları takip edersin sıcaklıklar 10 derece 15 derece arası artmaya başladığında termal macunu yenileyebilirsin onun haricinde 3-4 ayda bir yenilemenin sana hiçbir faydası olmaz

4GR MX6 al geç. Yükte 2c fark için 1 kuruş fazla ödeme. Eğer sıcaklıklar 80c üzerinde gezmiyorsa macun değişimi 1 yıl yapmasan da olur. Eğer sürekli 80c üzerindeyse 6 ayda bir değişim yaparsın.

4GR MX6 al geç. Yükte 2c fark için 1 kuruş fazla ödeme. Eğer sıcaklıklar 80c üzerinde gezmiyorsa macun değişimi 1 yıl yapmasan da olur. Eğer sürekli 80c üzerindeyse 6 ayda bir değişim yaparsın.
Mx6 için 3-4 ay sonra katılaşıyor dediler

Mx6 için 3-4 ay sonra katılaşıyor dediler
Söylediğim gibi sıcaklıklar eğer sürekli 80c üzerinde tutuluyorsa mx6 değil hepsi katılaşmaya başlar. Ben 6-7 ay önce değiştirdim, hala aynı rpm değerinde aynı sonucu alıyorum. Açsam macun hala sıvıdır eminim.

Ekran görüntüsü 2025-07-28 180828.webp

Geri