Evet birazdan edeceğimde noctua nh 1 alacaktım n11 de yokçok mu hızlı
Adanada yaşıyorum sıcak bir ortamda kasa. 7500f i satıp üst işlemciye geçeceğim bu nedenlı sıvı soğutmada alacağım. Fakat termal macunlar baya bi ısı düşürüyor. Bana kaliteli bir termal macun önerir misiniz?? Sıcaklıkları iyi değerlerde tutması açısından sıvı soğutmaya yardımcı olması lazım. Bütçe 500 civarı max 1k. 3-4 ayda bir macun yenilemeyi düşünüyorum
- loewry
- Cevaplar: 4
- Forum: Soğutma/OC/Modifiye
Kargo ücreti biniyor diye düşündümilla n11 mi
İşlemciyi sipariş edeceğim şimdi. 9800x3d için max 500tl termal macun önerir misiniz? n11 de bulunan. Unutuyordum son dk aklıma geldi
Bu nası![]()
Thermalright TF8 EX 1.5g Termal Macun
Termal İletkenlik(W / m-k):14 Renk:Mavi Termal lmpedans (℃-cm2/W):<0,01 Özgül Ağırlık (25℃):2,9 Kullanılabilir Sıcaklık Aralığı :-220 ℃ / + 380 ℃ İçerik:1.5g Elektriksel İletkenlik: HAYIR Zararsız:www.gaming.gen.tr
Yapıştır .![]()
Thermalright Tf8 Ex 1.5 Termal Macun Fiyatları ve Özellikleri
Thermalright Tf8 Ex 1.5 Termal Macun en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Son attığın piyasadaki en iyilerinden biri ben de kullanıyorum bir seneden fazla sürdük sıcaklıklar aynı. 3-4 ayda bir değiştirmede hiç gerek yok bu arada hem sahte olmadık sürece neredeyse hiçbir macun o sürede kullanılmaz hale gelmez hem de her sök tak yapışın bir riskBu nası
Neden risk hocam birde bu 1 gr ya kaç nohut tanesine bedel ortalama?Son attığın piyasadaki en iyilerinden biri ben de kullanıyorum bir seneden fazla sürdük sıcaklıklar aynı. 3-4 ayda bir değiştirmede hiç gerek yok bu arada hem sahte olmadık sürece neredeyse hiçbir macun o sürede kullanılmaz hale gelmez hem de her sök tak yapışın bir risk
Hocam gereksiz şekilde 3-4 ayda bir sök tak yapacaksınız eliniz bir yere çarpar tornavida elinizden kayar anakartta bir devreye vurur belli olmaz Yani böyle şeyler. 1gr iyi şekilde sürersen 2 kere kullanabilirsin. Sıcaklıkları takip edersin sıcaklıklar 10 derece 15 derece arası artmaya başladığında termal macunu yenileyebilirsin onun haricinde 3-4 ayda bir yenilemenin sana hiçbir faydası olmazNeden risk hocam birde bu 1 gr ya kaç nohut tanesine bedel ortalama?
Mx6 için 3-4 ay sonra katılaşıyor dediler4GR MX6 al geç. Yükte 2c fark için 1 kuruş fazla ödeme. Eğer sıcaklıklar 80c üzerinde gezmiyorsa macun değişimi 1 yıl yapmasan da olur. Eğer sürekli 80c üzerindeyse 6 ayda bir değişim yaparsın.
Söylediğim gibi sıcaklıklar eğer sürekli 80c üzerinde tutuluyorsa mx6 değil hepsi katılaşmaya başlar. Ben 6-7 ay önce değiştirdim, hala aynı rpm değerinde aynı sonucu alıyorum. Açsam macun hala sıvıdır eminim.Mx6 için 3-4 ay sonra katılaşıyor dediler