G.O.A.T.
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 6
- Reaksiyon skoru
- 26,220
yok yok doğru.Ben ballistix yazmıştım yanlis olmuş
yok yok doğru.Ben ballistix yazmıştım yanlis olmuş
Aldığın macundan memnun musun bende 2,5 yıldır değiştirmiyorum almadı düşünüyorum bende.AliExpress'ten şu 10 dolarlık kupon şeysi bitmeseydi Mtg10 10grm 2 dolara denk geliyordu vergiyle 25 lira felan oluyordu ben öyle aldım. Artık 2 3 yıl macun derdi yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Var diye biliyorum franko bey ve Misaki de demişti.
Hocam bundan önceki dandik macunla bile işlemci gayet soğuktu şimdi nasıldır kim bilir. Ekran kartı bekliyorum almanyadan. Alan herkes memnun.Aldığın macundan memnun musun bende 2,5 yıldır değiştirmiyorum almadı düşünüyorum bende.
Satın almak istiyorum ama pcs denilen nedir bilginiz var mı? Böyle seçtim doğru mudur?Hocam bundan önceki dandik macunla bile işlemci gayet soğuktu şimdi nasıldır kim bilir. Ekran kartı bekliyorum almanyadan. Alan herkes memnun.
Kaç tane alacağınızı seçiyorsunuz. 1 parça demek. Neden öyle bir seçenek var bilmiyorum sepette de ayarlaniyor ama ben 1 seçtim 1 geldiSatın almak istiyorum ama pcs denilen nedir bilginiz var mı? Böyle seçtim doğru mudur?Alıntıyı görüntüle
yaklaşık 6-10 kullanımlık sayılır sürdüğün yüzeye göre değişir.Alıntıyı görüntüle
Ayrıca bu seçtiklerim kaç kullanımlık?
en altdaki 2 sayısını 1 yap 2 adet gönderirler yoksaSatın almak istiyorum ama pcs denilen nedir bilginiz var mı? Böyle seçtim doğru mudur?Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca bu seçtiklerim kaç kullanımlık?