arctic mx-4 öneririm 6 ayda bir rutin bakım ve termal macun değişimi yaparım ekran kartı ve işlemci için, hiç yarıyolda bırakmadı.1 veya 2 gr. kaliteli olan 150 TL civarı termal macun önerisi yapabilir misiniz? 2gr olsa daha iyi olur.
https://www.akakce.com/termal-macun...rformansli-tg-k-001-rs-fiyati,1382137834.html bunu al abdullah abi video da bahsetmiştı1 veya 2 gr. kaliteli olan 150 TL civarı termal macun önerisi yapabilir misiniz? 2gr olsa daha iyi olur.
Thermal grissy adamdırMx4 al geç bro
Bütçe varsa tabi ki öyle ben sıvı metal olanını kullanıyorum thermal grizzlyninThermal grissy adamdır
O çok iyi. bütçe uyguna var tek kullanimlik isteyense eğer tek değil 4 kullanımlik diyelim 150 lik thermal grissy aliyosun sürüyosun ohh misBütçe varsa tabi ki öyle ben sıvı metal olanını kullanıyorum thermal grizzlynin
Thermal yazmışım djfjjggO çok iyi. bütçe uyguna var tek kullanimlik isteyense eğer tek değil 4 kullanımlik diyelim 150 lik thermal grissy aliyosun sürüyosun ohh mis
MX-4 bittiğinde onu alırız artık sağol.
Piyasaya yeni çıkmış bir ürün. 4 gr 13.5W/mk
Alıp test etme imkanım oldu, kullandığım bütün termallerden daha iyi performans verdi.
Kullandığım termaller MX-4 ,Thermal Grizzly Hydronaut, Noctua NT-H2
5600x işlemci ve sıvı soğutma kullanıyorum. Örnek vermem gerekirse Hydronaut varken cpu-z stress testinde 64-65 derece civarında olan işlemci sıcaklığım NX9 ile 55 derece civarlarında takılıyor. İşlemci boşta iken 40 derecelerde takılıyordu, NX9 ile 5600x işlemcide 30 dereceyi gördüm.
donanım arşivi youtube kanalında testi var izlemeni tavsiye ederimMX-4 bittiğinde onu alırız artık sağol.
evet gördüm dostum, fiyatını da hak etmeyen bir ürünmüş ileride ne olacağı belli olmaz. arctic kendini dünya çapında kanıtlamış markadonanım arşivi youtube kanalında testi var izlemeni tavsiye ederim