kıçırıldın
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 108
https://www.akakce.com/termal-macun/en-ucuz-halnziye-hy-510-30-gr-fiyati,1531572634.html beyler böyle bir macun var piyasada alınır mı birde başka önerileriniz var mı ?
sebep neden alınmaz mesela ?Alınmaz. Bütçeniz nedir?
250 liraya thermal grizzly 12.5v kreynaut alabilirsin 1 gramdan olsa en az 6 7 derece fark ederhttps://www.akakce.com/termal-macun/en-ucuz-halnziye-hy-510-30-gr-fiyati,1531572634.html beyler böyle bir macun var piyasada alınır mı birde başka önerileriniz var mı ?
İyi performans vermeyeceğini düşünüyorum.sebep neden alınmaz mesela ?
Bütçemde sıkıntı yokda
Kanka neden alınsın 30 liralık macunsebep neden alınmaz mesela ?
Bütçemde sıkıntı yokda
İyi bir macun için en az 150 lira gözden çıkarmalısınsebep neden alınmaz mesela ?
Bütçemde sıkıntı yokda
kanka iyi performans vermeyeceğini nerden anladın fiyatından dolayı mı?İyi performans vermeyeceğini düşünüyorum.
Laptop mu kullanıyorsunuz masa üstü mü? Ona göre öneri yapacağım.
Aga bu arada dark freezer x120 hakkında bilgin var mı nasıl soğuk çalışıyor muİyi performans vermeyeceğini düşünüyorum.
Laptop mu kullanıyorsunuz masa üstü mü? Ona göre öneri yapacağım.
Evetkanka iyi performans vermeyeceğini nerden anladın fiyatından dolayı mı?
masaüstü kullanıyorum
HY510 iyi bir macun değil.kanka iyi performans vermeyeceğini nerden anladın fiyatından dolayı mı?
masaüstü kullanıyorum
Çok basit denklem hocamkanka iyi performans vermeyeceğini nerden anladın fiyatından dolayı mı?
masaüstü kullanıyorum
ya adamın elinde fazla varsa elden çıkarmak istiyorsaAga bu arada dark freezer x120 hakkında bilgin var mı nasıl soğuk çalışıyor mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet
Pardon sessizHY510 iyi bir macun değil.
Masaüstü ise arkadaşın önerisi olan Thermal Grizzly Kryonaut iyidir. Onu alabilirsin.
Tamam kanka al sen 30 liralık macununu biz bilindik ve kalitesi iyi macun öneriyoruz sanaya adamın elinde fazla varsa elden çıkarmak istiyorsa
X120 gayet iyidir bütçesinde.Aga bu arada dark freezer x120 hakkında bilgin var mı nasıl soğuk çalışıyor mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet
Kendin bilirsin al o zaman. Sonra buraya gelince de işlemcim ısınıyor, pumpout yapıyor diye şikayette bulunma.ya adamın elinde fazla varsa elden çıkarmak istiyorsa