Arda Fisher
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 624
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aldim bile hocam teşekkürlerMaxtor CTG 8-9
Aldim bile hocam teşekkürlerMaxtor CTG 8-9
bence bana kalırsa yaz geldiğinde sistemi komple temizle macunlarınıda yenileBeyler 1 senedir değişmiyorum şimdimi değişim yoksa yazımı bekliyim ısı değerlerim normal suan
keşke cooler master cryofuze alsaydın 2gr 500tl olması lazım ve daha iyi. yinede kötü değil hayırlı olsun.Bunu aldım beyler
Her ay temizliyorum zaten sadece termal macun degicem onuda yazın yaparim suanlik sorun yokbence bana kalırsa yaz geldiğinde sistemi komple temizle macunlarınıda yenile
en son ne zaman değişti macunHer ay temizliyorum zaten sadece termal macun degicem onuda yazın yaparim suanlik sorun yok
1 sene önce hatta tam bir sene olmuş geçen sene şubat ayında kule tipi sogutucunun kendi macununu surmustum ogundur öyle duruyoen son ne zaman değişti macun
hocam bence yaza girmeden bi değiştir istersen1 sene önce hatta tam bir sene olmuş geçen sene şubat ayında kule tipi sogutucunun kendi macununu surmustum ogundur öyle duruyo
Bizzat kullandım mx 6 ile 10 derece farkediyor rezil bir scam ürünMaxtor CTG 8-9
Mx4 kullandım sonra maxtor kullandım Mx 4 den daha iyi soğuma performansı var ve Mx 4ü GPU ya koyunca su gibi oluyor maxtor ise normal duruyor 2 yıl deneyerek söylüyorum bunları Mx4 kadar balon macun yok (CPU için de geçerli dediklerim)Bizzat kullandım mx 6 ile 10 derece farkediyor rezil bir scam ürün