Termal macun sorunu, pc acilmiyor

Reaksiyon skoru
23
Hepsiburada saticisindan arctic mx-6 termal macun aldim. Masaustu ekran kartina ve islemcisine surdum ama macun akiskan degil hamur gibiydi. Belki isininca duzelir diye yine de deneyim dedim pc acilmiyor. Ekrana goruntu gelmiyor ve egzoz fani doner gibi oluyor duruyor. Acaba macundan mi kaynakli?

Gorseldeki gibi cok sacma bir kivami var.

Ekler

• 1000029055.webp
    1000029055.webp
    872.2 KB · Hit: 54
  • 1000029054.webp
    1000029054.webp
    1.8 MB · Hit: 54
Pump out olmaması için biraz yoğun fotoda biraz belli olmuyor fazla surmus olabilir misin kalın yani

Pump out olmaması için biraz yoğun fotoda biraz belli olmuyor fazla surmus olabilir misin kalın yani
Daha ince olmuyor kivamindan dolayi cok ugrastim en ince bu kadar. İnceltmeye calistigimda hepsi geliyor hamur gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Acaba macun mu bozuk yoksa biraz isitsam akiskan olur mu?

Macunun bu kadar hamur gibi olmaması lazım çok ince sürmeniz gerekirdi macunu aldığınız yerin linkini atabilir misiniz

Macunun bu kadar hamur gibi olmaması lazım çok ince sürmeniz gerekirdi macunu aldığınız yerin linkini atabilir misiniz ayrıca kapak vidalarının birini gerektiği kadar sıkmamış olabilirsiniz
Macunu hepsiburada saticisindan aldim. Saticinin kendiside hepsiburada. Evet macun cok katiydi hamur gibiydi ama yine de deneyim dedim. Bundan dolayi goeuntu almiyor sanirsam. Arada akiskan sivi degil sanki sert bi kalip koymusum gibi. Macun bozuk mu acaba?

Kutudaki kodu okutup orijinal olduğundan emin oldunuzmu?

Hocam olayın macun ile alakası yok ki ekran kartınız ile ilgili bir problem olabilir isterseniz macunun hepsini sürün yinede bilgisayarın görüntü gelmesiyle bir alakası yoktur

Hocam olayın macun ile alakası yok ki ekran kartınız ile ilgili bir problem olabilir isterseniz macunun hepsini sürün yinede bilgisayarın görüntü gelmesiyle bir alakası yoktur
macunun sahte olduğunu söylüyor macun anakarta kısa devre yaptırmış olabilir veya ekran kartını aynı şekilde arızaya düşürmüş olabilir ekran kartını çıkartıp çalıştırmayı dener misiniz