Neler Yeni

TERMAL MACUN TEMİZLEME

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Bahadır Adem
Arkadaşlar selam. 1 hafta öncesine kadar yeni bir işlemci aldım ve eskiden kullandığım ucuz bir termal macun sürmüştüm. Şimdi yeni Cooler master 240mm sıvı soğutucusunu aldım ve içinden kaliteli bir termal macun çıkıyormuş. Sürdüğüm macunu nasıl temizleyebilirim acaba?. Baktığımda alkol vb. şeylerle temizlerseniz iyi olur diyorlar ama peçete veya ıslak mendille silsem sıkıntı olur mu?

TUF4N

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
TUFAN URAZ
ıslak mendillede silebilirsin ama evde alkol varsa o daha iyi olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Bahadır Adem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ıslak mendillede silebilirsin ama evde alkol varsa o daha iyi olur
Üstünü kaba taslak almaya çalışıcam zaten hocam. İşlemciye zarar gelmezse direkt olarak ıslak mendille silmeye çalışayım o zaman.

TUF4N

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
TUFAN URAZ
etrafı harici dediğiniz gibi kaba taslak alıcaksanız ıslak mendil yeterli ben uzun süredir öyle değiştiriyorum ve pek bi sıkıntı yaşamadım şahsen ama şunu söyleyim ıslak mendille sildikten sonra kuru peçete ile silinki ıslak mendilin bıraktığı nem gitsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Bahadır Adem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
etrafı harici dediğiniz gibi kaba taslak alıcaksanız ıslak mendil yeterli ben uzun süredir öyle değiştiriyorum ve pek bi sıkıntı yaşamadım şahsen ama şunu söyleyim ıslak mendille sildikten sonra kuru peçete ile silinki ıslak mendilin bıraktığı nem gitsin
Tamamdır hocam teşekkürler

Top Bottom