boşta 50 lerde fan acıyo oyunda 90 a geliyo normaşde 70 e anca gelirdi bide ayarları en düsüge cektım ona ragmenkullandığın sıvı soğutucunun markası nedir? bir de bu sıcaklıklar idle da mı yoksa oyun oynarken mi
hepsini kontrollü taktım 2 ci ye termal sürüsüm normaldi son zamanlarda basladı termalı degistirdim belki ondandır diye tık yok tf9yeni mi taktın sıvı sogutucuyu ? altındaji jelatini cıkardın mı ?
normalde bisi yoktu son haftalarda basladı 1 yıl oldu tam sistemi toplayalı o kadar bilgisiz degilim biliyorum jelatin vs nedir ne degildirHocam sıcaklık hiç normal değil. jelatini çıkardınız mı? kasadaki fanların yönleri doğru mu? bunları kontrol ediniz
90 en sıcak noktası, 79 derecede çalışıyor pompada problem yoksa montajla alakalıdır zira 360 mm ciddi soğutması gerekirdi. Pbo yu advanced yapıp -20 vermeyi deneyin ne kadar fark edeceknormalde bisi yoktu son haftalarda basladı 1 yıl oldu tam sistemi toplayalı o kadar bilgisiz degilim biliyorum jelatin vs nedir ne degildir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
7500f gibi bi islemci 60 ı goruyodu simdi 90 derece lerde cok buyuk sıkıntı var ama neyde
o zaman sogutucu pompasında bır arıza olduboşta 50 lerde fan acıyo oyunda 90 a geliyo normaşde 70 e anca gelirdi bide ayarları en düsüge cektım ona ragmen
hepsini kontrollü taktım 2 ci ye termal sürüsüm normaldi son zamanlarda basladı termalı degistirdim belki ondandır diye tık yok tf9
normalde bisi yoktu son haftalarda basladı 1 yıl oldu tam sistemi toplayalı o kadar bilgisiz degilim biliyorum jelatin vs nedir ne degildir
7500f gibi bi islemci 60 ı goruyodu simdi 90 derece lerde cok buyuk sıkıntı var ama neyde
Rpmnin gözükmesine aldanma bende de gözüküyordu pompa arızasında. Pompa fanı dönüyor demek pompa sıkıntısız demek değil. 15-20 gün oluyor bunu yaşayalı servis değişim verdi.Pompa caalisiyo zaten oradada RPM o gozukuyo + 1 senedir sistem bende son 1 hatadır.bunu yapıyo