Bazı yerlerde az bazı yerlerde fazla gibi. Parmağınla azıcık daha düzeltip fazlalıkları boş kalan kısımlara sürersen daha iyi olur.thermal grizzly kryonaut extreme aldım fakat yapısı sakız gibi sürmesi biraz zor fazla mı sürmüşüm yardımcı olabilir misiniz?
Fazla olmuş sankithermal grizzly kryonaut extreme aldım fakat yapısı sakız gibi sürmesi biraz zor fazla mı sürmüşüm yardımcı olabilir misiniz?
İyice yay daha sıkmathermal grizzly kryonaut extreme aldım fakat yapısı sakız gibi sürmesi biraz zor fazla mı sürmüşüm yardımcı olabilir misiniz?
Parmağımı kullanmam sıkıntı olmaz mı ?Bazı yerlerde az bazı yerlerde fazla gibi. Parmağınla azıcık daha düzeltip fazlalıkları boş kalan kısımlara sürersen daha iyi olur.
pembe termal macun varmı yaBazı yerlerde az bazı yerlerde fazla gibi. Parmağınla azıcık daha düzeltip fazlalıkları boş kalan kısımlara sürersen daha iyi olur.
Sorun olmaz ben hep parmağımı kullanıyorum yayma aparatı düzgün sürmemi engelliyor çoğu zaman.Parmağımı kullanmam sıkıntı olmaz mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yapısı çok garip anlamadım sürdüm biraz yayıyorum üstünden geçerken siliniyor macunun ucunda yayma aparatı var ona yapışıyor gibi
Varmış .pembe termal macun varmı ya
Sıcaklıklara sorun yapmaz değil mi ? Önemli olan şu an o da.fazla sürmüşsün hocam bir sorun olmaz ama bu kadar çok sürme yoksa işlemcine termal macun dayanmaz valla