Yardım Termal macunu yeterli sürmüş müyüm?

Sypreus

80+
Reaksiyon skoru
57
Her termal macun değişiminde AM5 braketinin altına taştığı için CPU ve braketteki macunu temizlemek çok uğraştırıyor. Bu kadar sürmem yeterli mi? Bir de soğutucunun vidalarını tam sıkmalı mıyım? Şuana kadar hiç tam sıkmadım ama geçen gün işlemci 95 dereceyi görünce şüphelendim.

Ekler

• 1000045582.webp
    1000045582.webp
    2.6 MB · Hit: 36
  • 1000045581.webp
    1000045581.webp
    1.3 MB · Hit: 32
Yeterli gibi görünüyor, fotoğrafla tam anlamak zor.

Her termal macun değişiminde AM5 braketinin altına taştığı için CPU ve braketteki macunu temizlemek çok uğraştırıyor. Bu kadar sürmem yeterli mi? Bir de soğutucunun vidalarını tam sıkmalı mıyım? Şuana kadar hiç tam sıkmadım ama geçen gün işlemci 95 dereceyi görünce şüphelendim.
sogutucuya da sırınganın ucundakini de sursenız yeter sogutucu gevşek kalmasın

güzel gözüküyor.

Yeterli gibi görünüyor, fotoğrafla tam anlamak zor.
Kule tipi soğutucu vidalarını tam mı yoksa yarım mı sıkmalıyım? Genelde yarım sıkıyordum ama macun çok taşmadığı halde sıcaklıkların bu kadar yüksek olmasını anlayamadım.

Dağılımlar eşitsiz gibi duruyor. Düzleştirmeye çalışın

Kule tipi soğutucu vidalarını tam mı yoksa yarım mı sıkmalıyım? Genelde yarım sıkıyordum ama macun çok taşmadığı halde sıcaklıkların bu kadar yüksek olmasını anlayamadım.
El gücünle zorlanmaya başladığında bırakacaksın, gevşek bırakma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,046
Üyeler
187,284
Son üye
Mysterrious
Geri