Neler Yeni

Termos Önerisi 0.5L-1L

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,719
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Dostlar selam, 0.5L ile 1L arası kullandığınız ve tavsiye ettiğiniz termos var mı? Bütçe konusunda piyasasını bilmediğim için bir şey diyemiyorum ama uçuk kaçık bir fiyat olmasın yeterli.

TAM35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Kadir önal
Dostlar selam, 0.5L ile 1L arası kullandığınız ve tavsiye ettiğiniz termos var mı? Bütçe konusunda piyasasını bilmediğim için bir şey diyemiyorum ama uçuk kaçık bir fiyat olmasın yeterli.
Kardesim stanley otesi yok 2 tane yemek kabi var 2 tane termos var cok iyi alirken dikkat etmen husus bazilarina kaynar konulmuyor termosta sadece soguk konuyor ona dikkat et

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,719
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardesim stanley otesi yok 2 tane yemek kabi var 2 tane termos var cok iyi alirken dikkat etmen husus bazilarina kaynar konulmuyor termosta sadece soguk konuyor ona dikkat et
Hocam tek bildiğim stanley zaten, onun da birçok çeşidi var. O yüzden tavsiye istedim biraz da kullanan varsa önerir diye. Varsa bilmediğim fp marka onlar da olur sorun değil.
Bahsettiğiniz şeyi bilmiyordum, ben sıcak şeyler de koyarım ona göre önerilirse sevinirim.

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,663
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
Hocam tek bildiğim stanley zaten, onun da birçok çeşidi var. O yüzden tavsiye istedim biraz da kullanan varsa önerir diye. Varsa bilmediğim fp marka onlar da olur sorun değil.
Bahsettiğiniz şeyi bilmiyordum, ben sıcak şeyler de koyarım ona göre önerilirse sevinirim.
2 yildir kullaniyorum, sorunsuz ve uygun.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,719
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
yukarıda önerilenlere ek olarak contigonun termosları da çok seviliyor kendim kullanmadım ama inceleyebilirsin

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,510
İsim
Mehmet Aslan
hocam nerede hangi amaçla kullanacaksın ? Bilgisayar başında falan mı yoksa dışarı falan çıkarken mi ?

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,719
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
hocam nerede hangi amaçla kullanacaksın ? Bilgisayar başında falan mı yoksa dışarı falan çıkarken mi ?
Hocam genel kullanım diyim ya, yurtta çay da koyarım dışarı da götürürüm. Çok kaliteli olmasına falan gerek yok dışarıya birkaç saatlik yetse yeter diyim.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,510
İsim
Mehmet Aslan
Hocam genel kullanım diyim ya, yurtta çay da koyarım dışarı da götürürüm. Çok kaliteli olmasına falan gerek yok dışarıya birkaç saatlik yetse yeter diyim.
Bende Abdullah abinin önerdiği Joystar ın şu ürün vardı ama stoğu bitmiş , 4-5 saat sıcak tutabiliyordu. Şu ürüne de bakılabilir.
1729358719749.png

Şöyle ucuz yollu dereceli ürünler de var ama paslanma falan yaşayan varmış , ne kadar güvenli belirsiz.

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,877
İsim
ege erdem demirelli

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,510
İsim
Mehmet Aslan

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,719
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
2 yildir kullaniyorum, sorunsuz ve uygun.

Bunun 1 litreliği de varmış.

çok da ucuz olmasın hocam ya durumum var şükür kötü olmayan bir şey alabilirim
Hocaam cok uzun sure sicak tutmasini isterseniz onerim bu olur. Biliyorum fiyati biraz yuksek ama rakibi yok denebilir. Eskiden babamda vardi, icine koydugu cay 24 saat sonra bile sicak oluyordu.
Açıkçası öyle bir beklentim yok, o yüzden bu kadar fazla vermeye gerek var mı bilemedim hocam, yine de öneri için teşekkür ederim.
Stanley ile aynı sayılır fiyatı bunun maşallahı varmış :D
arkadaşın attığı da güzel gibi duruyor , 300 ml fark var. Contigo nun ürünlerine de bakılabilir.
1L bile fazla bana da nolur nolmaz diye almışken 1 de alabilirim karar vermedim tam. Contigodan tavsiye var mı?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,510
İsim
Mehmet Aslan
Bunun 1 litreliği de varmış.

çok da ucuz olmasın hocam ya durumum var şükür kötü olmayan bir şey alabilirim

Açıkçası öyle bir beklentim yok, o yüzden bu kadar fazla vermeye gerek var mı bilemedim hocam, yine de öneri için teşekkür ederim.
Stanley ile aynı sayılır fiyatı bunun maşallahı varmış :D

1L bile fazla bana da nolur nolmaz diye almışken 1 de alabilirim karar vermedim tam. Contigodan tavsiye var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,421
Üyeler
160,846
Son üye
Yigit42
Top Bottom