teşekkürler kablonet

JMASH

80+
Reaksiyon skoru
52
teşekkürler kablonet evde mobil internetimi kullanıyorum boşu boşuna aylık 100 lira ödüyorum. aga servisi geliyor gelmeden önce modeme reset atıyor hani resetten hemen sonra bi iyi oluyo ya internet adamı beklettikce adam kaçmaya çalışıyor adam gittikten 5 dk sonra internet yine eski halinde 12 den sonra internet olmuyor sabah dedikleri hızda internet olmuyor bune bu nasıl internet sağlayıcısı bu sorunları yaşayan var mı aranızda çözdüyse nasıl çözdü söyleyebilir mi ?

türkiyede acaba ne zaman adam akıllı internet sağlayıcısı olacak :D?

teşekkürler kablonet evde mobil internetimi kullanıyorum boşu boşuna aylık 100 lira ödüyorum. aga servisi geliyor gelmeden önce modeme reset atıyor hani resetten hemen sonra bi iyi oluyo ya internet adamı beklettikce adam kaçmaya çalışıyor adam gittikten 5 dk sonra internet yine eski halinde 12 den sonra internet olmuyor sabah dedikleri hızda internet olmuyor bune bu nasıl internet sağlayıcısı bu sorunları yaşayan var mı aranızda çözdüyse nasıl çözdü söyleyebilir mi ?
Adam akıllı internet almak hakkımızken rezil oluyoruz paramızla.

Vodafone'da adamlar ekip göndereceğiz diyerek 1 hafta oyaladılar, kafam attı gittim kendim modem alıp tüm binaya kablo çektim.

kablonet gayet iyi dediğiniz sorunların tekini yaşamadım

Ekler

• Kablonet1.PNG
    Kablonet1.PNG
    39.2 KB · Hit: 63
Ben de kablo net kullanıyorum hatta 130₺'ye 100mgbt hız 500gb kotalı benim paketim 2 3 defa 500gb kotayı aşmıştım yaklaşık 6 aydır 100gb hediye geliyor ve hiç bir sorun yaşamadım setviste gayet ilgili - Yer Ankara Çankaya

Geri