Çözüldü✓ Teşhir ürüne indirim yaparlar mı?

macelian

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
270
Agalar ben samsungun 4k oled monitörünü buldum bir tane piyasası 35 36k arası Normalde sıfır kutulu alacaktım ama bir yerde teşhir ürün buldum gidip indirim yaparsanız alıcam dersem indirim yaparlar mı yoksa gidip sıfır kutulu alırım teşhirle uğraşmam mağaza da çalışan arkadaşlar var mı bilgi vercek

NOT: Gelen yorumlar üzerine sıfır kutulu almaya karar verdim.

Son düzenleme:
Agalar ben samsungun 4k oled monitörünü buldum bir tane piyasası 35 36k arası Normalde sıfır kutulu alacaktım ama bir yerde teşhir ürün buldum gidip indirim yaparsanız alıcam dersem indirim yaparlar mı yoksa gidip sıfır kutulu alırım teşhirle uğraşmam mağaza da çalışan arkadaşlar var mı bilgi vercek
Teşhir alma, sonuçta kullanılmış ürün kategorisine giriyor paranı riske atma bence

Yine garantili olmuyo mu
Garantiye güvenmemek lazım bende bir keresinde mouse aldım 1500 küsür vermiştim 1 sene önce, kendi kendine çalışmadı bir gün bende garantiye yolladım bu senin sorunun bizden kaynaklı bir şey yok diyip geri gönderdi param da gitti

Oled bir cihazı teşhir almak pek mantıklı değil, mağazada 7/24 çalışıyorlar genelde o halde de oled ekranlar yanıyor genelde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,728
Üyeler
183,882
Son üye
Lee Asperseas
Geri