Neler Yeni

Tesla Model Y'nin Fiyatı 1,5 Milyon TL Oldu!

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Eren Kurtuluş
piyasadaki herhangi bir arabadan daha mantıklı
bence de. araba 7 kişilik olabiliyor türk ailesi için mükemmel. hele 15 dakikada 270km menzil sunması tam bizlik. gençler için de güçlü. çok güzel bir tercih olurdu.

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer

serwintes

80+ Gold
bence de. araba 7 kişilik olabiliyor türk ailesi için mükemmel. hele 15 dakikada 270km menzil sunması tam bizlik.
da bence kimse heveslenmesin 1.5milyonu olanda alamayacak
c4x için taaa mayısa tarih verdiler peugeot 408 içinde aynı şekilde paran olsa da %30 daha fazla verip anca alıyorsunuz
tesla model y yi1.5 milyon TL'ye 1 tane bile insan evladı alamayacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

arabalardan anlamıyorum, 15dk 270km ne oluyor ?
şarj diyo 15 dk şarj et 270 km gitsin

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer

Sir Cem T-oker

80+ Gold
500 daha koyarım cupra leon 300hp alırım

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Eren Kurtuluş
arabalardan anlamıyorum, 15dk 270km ne oluyor ?
bunlar elektrikli. şarj süreleri uzun olduğundan insanlar satın alırken çekimser davranabiliyorlar. 15 dakika gibi kısa bir sürede 300km yakın menzil sunabilmeleri uzun yolda çok rahatlatır.

da bence kimse heveslenmesin 1.5milyonu olanda alamayacak
c4x için taaa mayısa tarih verdiler peugeot 408 içinde aynı şekilde paran olsa da %30 daha fazla verip anca alıyorsunuz
tesla model y yi1.5 milyon TL'ye 1 tane bile insan evladı alamayacak

şarj diyo 15 dk şarj et 270 km gitsin
niye böyle düşünüyorsunuz?

serwintes

80+ Gold
bunlar elektrikli. şarj süreleri uzun olduğundan insanlar satın alırken çekimser davranabiliyorlar. 15 dakika gibi kısa bir sürede 300km yakın menzil sunabilmeleri uzun yolda çok rahatlatır.

niye böyle düşünüyorsunuz?
hocam bayilere gidin bi diyin liste fiyatınız buymuş bana araba verir misiniz diye anlarsın bu tesla şaka yapmıyorum 1.5 m liste fiyatı olursa bile 1.8 1.9 dan aşağı kimse alamayacak

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Ülkemizde elektrikli arabalar yaygınlaşmadığı sürece elektrikli taşıtlar bana mantıklı gelmiyor. Şarj olması falan,bakımları derken biraz zorlayabilir.

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Eren Kurtuluş
Ülkemizde elektrikli arabalar yaygınlaşmadığı sürece elektrikli taşıtlar bana mantıklı gelmiyor. Şarj olması falan,bakımları derken biraz zorlayabilir.
tesla kısa sürede çözer o işi. devlet desteklerse 2 sene içerisinde her yerde çok rahat istasyon bulunur. biz mesela şarj istasyonu açmak istedik şartları ağır olduğu için vazgeçtik. devlet şartları biraz hafifletirse özel şarj istasyonları yaygınlaşarak geçici bir çözüm sağlayabilir. bunlar elektronik oldukları için bakımları çok sıkıntı değil.

Megan

80+ Silver
"Tesla gereksiz togg alın" mesajına yazılmış olan bir cevaptan bunu anlıyorsan boşa tartışmaya gerek yok.
Ben parası yok diye yorumladım. Böyle bir anlam çıkabildiğini kavrayacak aklın zekan ve kapasiten yok anlaşılan boşuna hiç cevap verme bundan sonra

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Bu kadar kısa sürede tamamen elektrikli araçlara geçmek yerine yarım elektrikli araçlara geçmek daha mantıklı.

Megan

80+ Silver
La TOGG'la ilgili ne dedik .d POSSAT almak yerine şunu al demem ile aynı şey. Sende aşırı zeki bir milliyetçi arkadaş olduğundan zoruna gitti hemen de laf ediyorsun :d
Mesaj yazmada daha fazla uzamasın hocam. İyi akşamlar.
Söyledikleriniz 2 anlama da geliyordu ben 2.yi anladım bunu anlayamadınız siz :D milliyetçilikle ne alakası var

Top Bottom