Testi pozitif olan varmı?

Sam28

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,308
Selamlar bu sabah testimin pozitif oldugunu ögrendim bende merak ettim ve sormak istedim forumda testi pozitif olan varmı? Varsa nasıl atlatıyorsunuz? ya da atlattınız? Başıma gelecekleri merak ediyorum diyebilirim.

Geçmiş olsun.

Selamlar bu sabah testimin pozitif oldugunu ögrendim bende merak ettim ve sormak istedim forumda testi pozitif olan varmı? Varsa nasıl atlatıyorsunuz? ya da atlattınız?
Geçmiş olsun umarim ciddi bir sıkıntı olmaz

Nasılsın iyi misin? geçmiş olsun

Geçmiş Olsun nasılsın iyi misin bir ağrın falan yok inşallah.

Geçmiş olsun dostum.

Bizin ailede şuan problem yok böyle devam eder umarım.

herhalde vitaminleri alırsan bir sorun çıkmaz gençsin daha

Selamlar bu sabah testimin pozitif oldugunu ögrendim bende merak ettim ve sormak istedim forumda testi pozitif olan varmı? Varsa nasıl atlatıyorsunuz? ya da atlattınız?
öncelikle geçmiş olsun sana önerilerim moralini yüksek tut iyi uyu dengeli beslen ve kendini fazla yorma umarım en kısa zamanda iyileşirsin

Selamlar bu sabah testimin pozitif oldugunu ögrendim bende merak ettim ve sormak istedim forumda testi pozitif olan varmı? Varsa nasıl atlatıyorsunuz? ya da atlattınız? Başıma gelecekleri merak ediyorum diyebilirim.
geçmiş olsun.

amcam yengem oldu onlar 10kg fln verdi ama kuzenim sabahdan akşama kadar oyun oynayıp dizi izledik çok eğlenceği onda hiç belirti yoktu aga sen test yaptıracaksan git biraz aburcubur stokla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,707
Üyeler
190,951
Son üye
dolvii3
Geri