Neler Yeni

TESTO TAYLAN'IN GERÇEK YÜZÜ :/

Kuversa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
...
Kendi topuğuna nasıl sıkıyor kardeşim bize bunu açıklayabilirmisin
testonun son videosunu ilk önce X den gordum ve fark ettim ki buyuk oranda nefret toplamis, bu toplanan nefret de testonun gecmisinde yaptigi hatalar ile cig gibi buyumus... bu testonun videosu ne kadar konusulsada arkasindan edilen laflar hic iyi degil ve bile bile hareketlerine devam etmesi kendi sonu olacak muhtemelen, o ''iyi'' olan kitlenin kendisinden uzaklasmasini saglar muhtemelen

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Oğuzhan
testonun son videosunu ilk önce X den gordum ve fark ettim ki buyuk oranda nefret toplamis, bu toplanan nefret de testonun gecmisinde yaptigi hatalar ile cig gibi buyumus... bu testonun videosu ne kadar konusulsada arkasindan edilen laflar hic iyi degil ve bile bile hareketlerine devam etmesi kendi sonu olacak muhtemelen, o ''iyi'' olan kitlenin kendisinden uzaklasmasini saglar muhtemelen

Lan kelle fotoğrafı ile ikbalin ne alakası var herşeyi alakasız şekilde birbirine bağlıyorsunuz kadın oldu diye kimse kelle paça görmicek veya yemicekmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle bir bağdaşım kuruyorsanız filistinde siviller kurşunlanarak olduruluyor siz ise burda oturuyorsunuz demekki siiiiiz insafsızsınız canisiniz

testo tam bir otistik zaten kameraman arkadaşıda öyle gereksiz yere zoom atıyorlardı video çektikleri kişilere insanda bir saygı olur.

Son düzenleme:

Kuversa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
...
Lan kelle fotoğrafı ile ikbalin ne alakası var herşeyi alakasız şekilde birbirine bağlıyorsunuz kadın oldu diye kimse kelle paça görmicek veya yemicekmi
yok hocam ben sadece nefret topladigini belli etmek icin birkac gonderi attim, ne kadar dogru veya ne kadar yanlis onu siz karar verin

Clayz

80+ Silver
Kendisini severdim ama bu videodan sonra engel yedi
sizin düşünceniz nedir
ızlenmelerı dustu danla bılıcte butun kıtlelerı cekınce ac kalıcagını anladı yaptıgı ısede yaradı herıf 1 sperm kalıtesı arttırma hapıyla ıstedıgı gundeme gelme olayını elde ettı ama cıdden artık ne samımı gelıyo ne de eglencelı 4 aya kalmaz unutulur konsol oyun nasıl unutuluyorsa aynı sekılde

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
ızlenmelerı dustu danla bılıcte butun kıtlelerı cekınce ac kalıcagını anladı yaptıgı ısede yaradı herıf 1 sperm kalıtesı arttırma hapıyla ıstedıgı gundeme gelme olayını elde ettı ama cıdden artık ne samımı gelıyo ne de eglencelı 4 aya kalmaz unutulur konsol oyun nasıl unutuluyorsa aynı sekılde
adamın 500bin altı izlenen videosu yok 1 yıldan fazladır aynı içerikle 🤣

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
bu adamı oldum olası sevmezdim, yanılmamışım.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bu adam kedilere işkence edip zevk alırdı ne çabuk unuttunuz olum veya bunu bilmeye yaşınız yetmiyordu belki de testo hiçbir zaman adam değildi ki ev ziyaretleri videolarından sonra herkes sempati duymaya başladı

Kara*

80+ Silver
konudan bağımsız yukarıda yakalamışlar adam videoların kesme yerlerine easter egg koyuyor la tek ben mi fark ediyorum demiştim kendi kendime deli değilmişim şükür

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
907
İsim
okr
Kendisini severdim ama bu videodan sonra engel yedi
sizin düşünceniz nedir
ne kadar doğru bir hareket olmasa da orada burada ben hamileyim ben kadınım diye bağırarak çağırarak ünlü olan birisi için o kadar da kasmaya gerek yok. son zamanlarda taylan yolundan da baya şaşmış gibi, sanki bir badici değilde popüler kültür kölesi olmuş infulucer gibi.

Top Bottom