Neler Yeni

TESTO TAYLAN'IN GERÇEK YÜZÜ :/

MufasaBoss

80+ Bronze
Kendisini severdim ama bu videodan sonra engel yedi
sizin düşünceniz nedir
Reis Testo Zaten Akıllı Bir Adam Ortamda Suskun Kalması Gerginlik Yaratıp Meme Olması Hediyeleri Ve Saniyelik Koyduğu Resimleri Yayıncılar Ve İnsanlar GeriSarıp İzliyor Adam İzlenme Saati Kasıyor Mükremin Gezgin Ev Ziyaretinde Sperm Güçlendirici İlaç Hediye Etti Ve Hem Kendisini Hem Hiq Markasını Daha Çok Ünlü Etti. Yayıncı Chips Bile Diyor Adam İngiltereye Geldi Yalvardı Abi Manchester City Stadyumuna Gidelim Video Çekcem Dedi Bi Anda Manchester City Logosuna Bastı İngiltere Futbol Kanalları Adamı Paylaştı Globalde Konuşuldu Meme Oldu Editler Yapıldı Yani Testo Taylan Cidden Zeki Bir İnsan Mükremine Yapacağı Şakayı 3 Gün Önceden Düşünmüştür Bence

50 dakikalık bir video süresi var
10 dakika ilk bakışma
20 dakika çıt pıt konuşma
40 dakika kameraman hareketleri
50 dakika bakismalar sohbetin uzaması için konuşmalar

50 dakikanın 15 dakikası konuşan bir adam ünlü oldu
Ali biçimi konuk aldığı video örneği

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
...
hos bir olay degil, (mukreminin trans olmasini gectim) video sonunda aldigi hediye ayaklari olmayan birisine ayakkabi almak gibi bir sey... ha eger ki testo bunu gercekten izlenme ugruna yaptiysa o da kendi hatasi nefretten kazanilan un bas agritir
Hocam, ben videoyu izlemedim ama yine işin içinde bir kurgu durumu olduğunu düşünüyorum. Bence izlenme uğruna yapılmış bir şey.

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
...
kurgu oldugunu sanmiyorum ama kurgu olsa bile testonun boyle bir sey yapmamasi gerekirdi, kendi topuguna sıkıyor farkinda degil
İzlenme arttıysa hiç sorun değil. Kurgu olsada olmasada işe yaramış gibi gözüküyor.

HARDSTONE

80+
sizin düşünceniz nedir
testo kendisinin ırkcı oldunu söylerken beni hatırladınmı lan denilerek dayak yiyen cocuğa ev ziyareti cekmişti ama o cocuk zaten afgan dı prim icin yapmiyacağı şey yok

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,873
İsim
Sarp Yılmaz
sizin düşünceniz nedir
İkisini de sevmiyorum fakat objektif olara bakacaksam Testo Taylanın yaptığı yanlış çünkü bilerek ve kendi isteğinle öyle birinin evine gitmişsin ve gidip böyle bir hareket yapman karaktersizlik dışında bir şey değildir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,070,876
Üyeler
170,076
Son üye
Benderen_0102
Top Bottom