Neler Yeni

TESTO TAYLAN'IN GERÇEK YÜZÜ :/

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mustafa Mete
Testo taylanı ilk ünlü olduğundan beri sevmemiştim çok itici çok soğuk gelmişti bana hakketende itici biriymiş

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
Ege

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
Tuğra
kamışı kestirecek kadar hasta olan bi adama uygun bir ilaç olmuş adsasdasdas belki faydasını görür yola gelir
Reis kesinlikle o ilaç yetmez bence bizde forumca toplanıp birseyler alabiliroz 14 kilo mesir macunu falan.

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
Tuğra
Bu ve bunun gibilere izleyeceğinize kendi yorumunuzu yapmayı öğrenin ne diye bu eleştiri kanallarına prim veriyorsunuz anlamıyorum.
Bende eskiden bu tarz kanallaro çok izlerdim ama boş gerrksiz yorum yaptiklarini olaylari kendim incelemeye başladıktan sonra anladim. Yani bunun turevinde birsuru elestri kanalı var hepsi yarım yamalak bilgilerle video çekip prim kasiyor uzun lafın kisasi eleştiri kanalları bos yorum yapıyor.

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
900
İsim
Murat
taylanın videolarını arada izlerdim 1 2 videosu hariç hiçbirinden izlerken zevk almadım çok sıkıldım izlerken. Son videosuna gelen tepkiler de zaten taylanın nasıl bir ucube olduğunu gösteriyor. Kadın ve hayvan düşmanı birisi kendisi. Eskiden kedilerin kaşlarını bıyıklarını eğlenmek için yakarmış. Siz de birazcık araştırırsanız göreceksiniz kendisinin ne kadar pislik bir insan olduğunu. Hala ergenlikten çıkamamış birisi kendisi.

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
967
İsim
Ege
Hadi herşeyi geçtim kedi kaşı yakması
Bende eskiden bu tarz kanallaro çok izlerdim ama boş gerrksiz yorum yaptiklarini olaylari kendim incelemeye başladıktan sonra anladim. Yani bunun turevinde birsuru elestri kanalı var hepsi yarım yamalak bilgilerle video çekip prim kasiyor uzun lafın kisasi eleştiri kanalları bos yorum yapıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu nasıl olcak peki

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
Tuğra
Hadi herşeyi geçtim kedi kaşı yakması

bu nasıl olcak peki
Dostum bak yine aynı şeyi yapıyorsun 1 dakidka önce ogrendigin bilgiyi doğru olup olmadığını sorgulamadan kullanıyorsun anlatabildimmi azıcık arastir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Oğuzhan
Dostum bak yine aynı şeyi yapıyorsun 1 dakidka önce ogrendigin bilgiyi doğru olup olmadığını sorgulamadan kullanıyorsun anlatabildimmi azıcık arastir.
Herkes duymak istediğin duyuyor bunları manipüle etmek kolay şuan yanlış bir bilgi versem kaç kişi inanır bilemem

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
Tuğra
gerçek yüzü başlığına patladım
kedi harici bir sorun görmüyorum izleyicisi de değilim ama bu videoya inanıp testoyu linçleyenlerin zeka yaşı 15 falandır
Şuan bu konu içinde 2 kişiyi tam tutturdun

İyi tutturustu ama Kendini Mesih ilan etme

Top Bottom