Reis kesinlikle o ilaç yetmez bence bizde forumca toplanıp birseyler alabiliroz 14 kilo mesir macunu falan.kamışı kestirecek kadar hasta olan bi adama uygun bir ilaç olmuş adsasdasdas belki faydasını görür yola gelir
Bu ve bunun gibilere izleyeceğinize kendi yorumunuzu yapmayı öğrenin ne diye bu eleştiri kanallarına prim veriyorsunuz anlamıyorum.Kendisini severdim ama bu videodan sonra engel yedi
sizin düşünceniz nedir
Bende eskiden bu tarz kanallaro çok izlerdim ama boş gerrksiz yorum yaptiklarini olaylari kendim incelemeye başladıktan sonra anladim. Yani bunun turevinde birsuru elestri kanalı var hepsi yarım yamalak bilgilerle video çekip prim kasiyor uzun lafın kisasi eleştiri kanalları bos yorum yapıyor.Bu ve bunun gibilere izleyeceğinize kendi yorumunuzu yapmayı öğrenin ne diye bu eleştiri kanallarına prim veriyorsunuz anlamıyorum.
Evettestonun mu yaptığı doğru?
Evettestonun mu yaptığı doğru?
Bende eskiden bu tarz kanallaro çok izlerdim ama boş gerrksiz yorum yaptiklarini olaylari kendim incelemeye başladıktan sonra anladim. Yani bunun turevinde birsuru elestri kanalı var hepsi yarım yamalak bilgilerle video çekip prim kasiyor uzun lafın kisasi eleştiri kanalları bos yorum yapıyor.
Dostum bak yine aynı şeyi yapıyorsun 1 dakidka önce ogrendigin bilgiyi doğru olup olmadığını sorgulamadan kullanıyorsun anlatabildimmi azıcık arastir.Hadi herşeyi geçtim kedi kaşı yakması
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu nasıl olcak peki
Herkes duymak istediğin duyuyor bunları manipüle etmek kolay şuan yanlış bir bilgi versem kaç kişi inanır bilememDostum bak yine aynı şeyi yapıyorsun 1 dakidka önce ogrendigin bilgiyi doğru olup olmadığını sorgulamadan kullanıyorsun anlatabildimmi azıcık arastir.
Şuan bu konu içinde 2 kişiyi tam tutturdungerçek yüzü başlığına patladım
kedi harici bir sorun görmüyorum izleyicisi de değilim ama bu videoya inanıp testoyu linçleyenlerin zeka yaşı 15 falandır