Neler Yeni

TFF ve beIN sports, bugün özel yazılımını ilk kez test edecek

yenigeldim

80+ Silver
Güzel kampanyalar oluyor. Mesela bu sene ziraate özel 800 lira puan kampanyası verdi. 2300 liradan 800 düşünce baya iyi fiyata denk geliyordu. Ama hala o puanı alamayanlar var mesela, banka diyor ki bein ile görüşün, bein diyor ki banka ile görüşün.
2300 de uygun değil mi? alınmayacak kadar pahalı diyorlar da değil. ayda 500 falan olsa pahalı derim de uygun böyle.

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
SeyrekBey
kanka anlama sorunun mu var baştan mı anlatayım? adamlar 3 ay kampanya yaptı. Ben de aldım. Dediğin pakete 200 tl ödüyorum aylık.
Benim anlama sorun yok ama sen anlamıyorsun beni

Ben diyorum ki sen kampanyalı almışsın ancak şu anda bir kampanya var mı yok eee o zaman niye kampanyalı fiyatı söyleyip duruyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok da geriden gelmiyor 30 sn falan max bende
Sonuçta geriden geliyor mu geliyor kaçak yayınla bir farkı var mı yok

Ayrıca bazı yerlerde bildirimle gol aynı anda geliyor neredeyse bu kesinlikle daha iyi

yenigeldim

80+ Silver
5 dolar-170 tl ye denk geliyor ama 170 tl ye satılan bir paket yok burada

Alıntıyı görüntüle
yaw sen mal mısın? 5 değil 6 olsun. kendi takımını izliyorsun işte.

al bu da benim paketim. aylık 200 e geliyor işte

1726914075663.png

Korvo.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Can Yavuz
2300 de uygun değil mi? alınmayacak kadar pahalı diyorlar da değil. ayda 500 falan olsa pahalı derim de uygun böyle.
2300 de uygun, ben fiyat kaynaklı değil, kalitesiz hizmet ve yetersiz müşteri desteğinden almıyorum. Taraftar paketi 190 lira mesela. 2200 lira falan yapar. 34 maç desek, maç başı 70 liraya falan geliyor. 70 liraya da dürüm bile alamıyorsun 😅

yenigeldim

80+ Silver
Uygunsuz Dil

Ben diyorum ki sen kampanyalı almışsın ancak şu anda bir kampanya var mı yok eee o zaman niye kampanyalı fiyatı söyleyip duruyorsun

amg salağı kaçak yayında 400 piksel izliyorsun 2 dk geriden geliyor. yayın donuyor uğraşıp duruyorsun. 1080 p görüntüyü veriyor. en fazla 20-30 sn geriden geliyor. o da internet yayını normal. çok istiyorsan decoder al ne ağlıyorsun

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
SeyrekBey
amg salağı kaçak yayında 400 piksel izliyorsun 2 dk geriden geliyor. yayın donuyor uğraşıp duruyorsun. 1080 p görüntüyü veriyor. en fazla 20-30 sn geriden geliyor. o da internet yayını normal. çok istiyorsan decoder al ne ağlıyorsun
Terbiyesizlik yapma küfür etme durup dururken niye ağlıayım ki ben maçı mı bir şekilde izliyorum üstelik geriden gelen şeye senin gibi de para vermiyorum

yenigeldim

80+ Silver
Uygunsuz Dil

Ayrıca bazı yerlerde bildirimle gol aynı anda geliyor neredeyse bu kesinlikle daha iyi
be geri zekalı 2300 e adamlar sattı. tod yada decoder diye seçim şansı da verdiler paketlerde. 3 ay vaktin vardı. takip edip alsaydın. geçen sene aralıkta yıl sonuna kadar bedava paket verdi adamlar. takip et kampanya oluyor sürekli.

Terbiyesizlik yapma küfür etme durup dururken niye ağlıayım ki ben maçı mı bir şekilde izliyorum üstelik geriden gelen şeye senin gibi de para vermiyorum
bet reklamı eşliğinde izlersin. param yok de geç ağlama. 200 lira için. yoksa yoktur. hırsızlık yapmıyorum hizmete para ödüyorum. ayrıca be geri zekalı. eve decoder koyunca dışarıda nasıl izleceyem. istediğim yerde izliyorum. 20 sn geriden gelsin sorun değil. sağdan soldan dalga fırlamıyor, bana koy diyen karılar çıkmıyor. aileyle açıp izliyoruz.

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
SeyrekBey
be geri zekalı 2300 e adamlar sattı. tod yada decoder diye seçim şansı da verdiler paketlerde. 3 ay vaktin vardı. takip edip alsaydın. geçen sene aralıkta yıl sonuna kadar bedava paket verdi adamlar. takip et kampanya oluyor sürekli.

bet reklamı eşliğinde izlersin. param yok de geç ağlama. 200 lira için. yoksa yoktur. hırsızlık yapmıyorum hizmete para ödüyorum. ayrıca be geri zekalı. eve decoder koyunca dışarıda nasıl izleceyem. istediğim yerde izliyorum. 20 sn geriden gelsin sorun değil. sağdan soldan dalga fırlamıyor, bana koy diyen karılar çıkmıyor. aileyle açıp izliyoruz.
Sen önce düzgün konuş hakaret etmeyi bırak terbiyeni takın

Allah'a şükür alacak durumum var emin ol istese kaçak izleyenlerin çoğu da alır

Ama burada kalitesiz geriden glen bir yayın söz konusu

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
SeyrekBey
yaw sen mal mısın? 5 değil 6 olsun. kendi takımını izliyorsun işte.

al bu da benim paketim. aylık 200 e geliyor işte

Alıntıyı görüntüle
Sen şunu anlamıyorsun ısrarla bak senin ki 200 tl ye gelebilir ama şu anda öyle bir indirim yok sen kaç ay önceden almışsın şu anda öyle bir indirim var mı yok

Sen önce terbiyeni takın terbiyesizlik yapma

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
SeyrekBey
Top Bottom