Neler Yeni

TFF ve beIN sports, bugün özel yazılımını ilk kez test edecek

yenigeldim

80+ Silver
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Geriden geldiğini kendinde söylemedin mi bu arada başka bir yerde Beint sports üzerinden de maç izlemişliğimde var merak etme
5 saniye geriden geliyor diyen de var. 30 da ama ben sıkıntı yaşamıyorum. bende sanırım 10-20 arası bir gecikme oluyor dert değil. vay amg demek beinden maç izledin. decoder altın mıydı?

eğer alacaksan takip et.sürekli kampanya oluyor. almayacaksan da boş konuşma pahalı falan değil.2 dk geriden gelen zart zurt spordan bet reklamı eşliğinde izlersin.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,791
İsim
Selim
Aylık 200 lira veremeyen iPhone telefon kovalıyor 😁 iyi yapıyorlar daha sıkı önlemler alırlar umarım 👌

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
SeyrekBey
5 saniye geriden geliyor diyen de var. 30 da ama ben sıkıntı yaşamıyorum. bende sanırım 10-20 arası bir gecikme oluyor dert değil. vay amg demek beinden maç izledin. decoder altın mıydı?
İzledim ve almak istemiyorum kimse almak zorunda da değil ayrıca

İnternet üzerinden olanlar geriden geliyor mu geliyor öncelikle bunu çözsünler
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer alacaksan takip et.sürekli kampanya oluyor. almayacaksan da boş konuşma pahalı falan değil.2 dk geriden gelen zart zurt spordan bet reklamı eşliğinde izlersin.
Alacaksam da almaycaksamda herkes gibi konuşma hakkına sahibim kimin ne yapacağı hakkında kimse bir şey söyliyemez

Sen nasıl konuşuyorsan herkes konuşabilir

Başka yöntemlere basvurucaz mecburen
Bir şekilde çözüm bulunur

yenigeldim

80+ Silver
İzledim ve almak istemiyorum kimse almak zorunda da değil ayrıca

İnternet üzerinden olanlar geriden geliyor mu geliyor öncelikle bunu çözsünler

Alacaksam da almaycaksamda herkes gibi konuşma hakkına sahibim kimin ne yapacağı hakkında kimse bir şey söyliyemez

Sen nasıl konuşuyorsan herkes konuşabilir

Bir şekilde çözüm bulunur
uza ya ne boş yaptın.

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Kenan Çelik
@yenigeldim
Boşuna kendini hırpalama. Adamların derdi kaçak izliyor olmalarını meşru kılmak. Yaptıklarının hırsızlıktan hiç bir farkı yok ama adı hırsızlık değil kaçak yayın olunca daha iyi hissediyorlar. 200 liraya paket yok deyip ağlıyor hala. 400 olsun. Hala çok değil. Ama sizin derdiniz hep dediğim gibi beleşe varken neden para vereyim.
Umarım tedbirler çok daha sıkılaşır ve ciddi para cezaları kesilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Emil Breivik
Bu bein sports'un decoderli olan aboneliğini nerede bulabilirim? Beinconnect ve tod çıkıyor sürekli. arattığımda.
Decodersiz alırsanız maçları korsan yayın gibi geriden izlerseniz ortalama 1-1.30 dakika kadar, bu da can sıkıcı bir nokta.

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
SeyrekBey
uza ya ne boş yaptın.
İşine bak hadi benimle muhatap olma

@yenigeldim
Boşuna kendini hırpalama. Adamların derdi kaçak izliyor olmalarını meşru kılmak. Yaptıklarının hırsızlıktan hiç bir farkı yok ama adı hırsızlık değil kaçak yayın olunca daha iyi hissediyorlar. 200 liraya paket yok deyip ağlıyor hala. 400 olsun. Hala çok değil. Ama sizin derdiniz hep dediğim gibi beleşe varken neden para vereyim.
Umarım tedbirler çok daha sıkılaşır ve ciddi para cezaları kesilir.
Bizim meşrulaştırmaya çalıştığımız bir şey yok ki
Ceza kesilecekse yayını verenlere kesilir izleyenlere değil

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,341
İsim
Berk
korsanı engelleyebilmeleri için streaming servisi sağlayan sunucularla iş birliği yapmaları lazım yoksa arada kalan bir yazılımla engelleyemezler bir yolu bulunur her zaman

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
SeyrekBey
Keşke çaktırmadan test etselerdi. Sonunda rezil olmakta var. Süper Lig paketini aylık 100 TL yapsalar zaten sürümden kazanacaklar ama altyapıları mı yok bir şeyleri mi eksik çekiniyorlar.
Evet patlama ihtimali de var bu işin

korsanı engelleyebilmeleri için streaming servisi sağlayan sunucularla iş birliği yapmaları lazım yoksa arada kalan bir yazılımla engelleyemezler bir yolu bulunur her zaman
Bir şekilde bir yolunu bulurlar bence ama yazılımın ne kadar sağlam önemli bakalım bugün göreceğiz

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Furkan Aydın
Ayda 220 tl hergün alınacak bir hizmet değil. Mesela 2 hafta maç yok 1 hafta takip ettiğin maç var o 2 hafta senin için boşa geçmiş oluyor. Onun yerine maç satmak daha mantıklı mesela 10-20 TL'ye o maçı sat.

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
SeyrekBey
Ayda 220 tl hergün alınacak bir hizmet değil. Mesela 2 hafta maç yok 1 hafta takip ettiğin maç var o 2 hafta senin için boşa geçmiş oluyor. Onun yerine maç satmak daha mantıklı mesela 10-20 TL'ye o maçı sat.
Mesela tek maçlık bir sistem güzel olabilir sadece izlemek istediğin maçları alırsın

Bunda 2 hafta zaten boş geçiyor maç dışında bir şey izleyemiyorsun

Süper lig'in tamamıda yok taraftar paketi olduğu için

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,341
İsim
Berk
millet abonelik sistemlerine kul köle oluyor valla hadi dicem bir tane uygulama yapsınlar tüm ligler içinde olsun o da yok ispanya izlemek istesen laliga alacan türkiye istesen başka alacan enteresan dediğin gibi globalde maçlar satılsın aga stadyum bileti gibi çok daha mantıklı ne çok abone olma merakı var milletin

Top Bottom