Laf insana anlatılır. Laf dinleyene anlatılır. Laf bilene anlayacak olana anlatılır.laf bitince öyle olur
Kısaca :
Âlimle sohbet et, alırsın mertebe.Cahille sohbet etme, dönersin merkebe
Laf insana anlatılır. Laf dinleyene anlatılır. Laf bilene anlayacak olana anlatılır.laf bitince öyle olur
LA NE DİYİSEN UZAALaf insana anlatılır. Laf dinleyene anlatılır. Laf bilene anlayacak olana anlatılır.
Kısaca :
Âlimle sohbet et, alırsın mertebeCahille sohbet etme, dönersin merkebe
Yok abi biz aldık 12 taksit 180tl, Süperlig, Premier, Ligue 1 ve Sanırsam Bundesliga'da vardı.Alakası bile yok herkes ister ulaşsın ister ulaşmasın madem 150-180 e bütüm ligleri premier bundesliga vs.vs. elindeki bütün ligleri versinler alalım.
Sadece bizim lige ayrı diğer liglere ayrı para istiyorlar olmaz böyle elindeki tüm ligleri bir pakete koyarsın o zaman kimse tenezzül etmez.
O zamanlar varmış ama şu anda öyle bir pakatte yok kampanya da yokYok abi biz aldık 12 taksit 180tl, Süperlig, Premier, Ligue 1 ve Sanırsam Bundesliga'da vardı.
Biz öyle aldık, 12 ay taksitli 180 tl, ilk basta nakit 2200 civarı cekti, ertesi gün taksitlendirdi.12 ay sadece 180 tl mi ödüyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olay bence bu resimde yatıyor insan hangi birine para verecel
Alıntıyı görüntüle
Bi ara reklam veriyordu ama doğrdur biz ligler açılmadan aldık ztnO zamanlar varmış ama şu anda öyle bir pakatte yok kampanya da yok
Mesela sene sonu aynı fiyattan devam edecekler mi acabaBiz öyle aldık, 12 ay taksitli 180 tl, ilk basta nakit 2200 civarı cekti, ertesi gün taksitlendirdi.
Bi ara reklam veriyordu ama doğrdur biz ligler açılmadan aldık ztn
Dostum istersen atayım istediğin ekran görüntüsünü. Şu an kampanya yok ama ligler açılmadan 180 x12 taksit şeklinde verdiler. Premier, Ligue 1 de var. Zamanında tek taksiti sanırsam 300 400 mü neydi. Maksadım adamları savunmak değil ama Yaptıkları şeyleri yapmadı demekte iftira atmak olur.Şu an kampanya felan yok olum 200tl felan da değil o ligler niye zırvalıyorsunuz, pahalı bir hizmet işte, insanlar alamıyor yani, kampanyada almışsınız caz yapıyorsunuz. Fiyatlar adam akıllı inmedikçe, yıllık kampanya veya her neyse yapılmadıkça İnat box izlenmeye devam edecek yapcak bisi yok.
Aynı aynı. Yani sezon öncesi 180 x12 alanlar için taksitleri 180tl zaten, Önden 2200 civarı çekip taksitlendirdiler. Bildiğim kadarıyla Ödenen taksitler karttan çekildikten sonra zamlandırılmıyor. Hee iptal ederler, sonradan Zamlı taksit yaparlar, belki öyle olur.Mesela sene sonu aynı fiyattan devam edecekler mi acaba
adamlar aylarca reklam yaptı.kampanya yaptı. migrosta carrefourda bile kampanya sattı. daha ne istiyonuz. sürekli kampanya oluyor diyoruz. adam şu an yok diyor. bekle 2 hafta olacak mı olmayacak mı gör.Şu an kampanya felan yok olum 200tl felan da değil o ligler niye zırvalıyorsunuz, pahalı bir hizmet işte, insanlar alamıyor yani, kampanyada almışsınız caz yapıyorsunuz. Fiyatlar adam akıllı inmedikçe, yıllık kampanya veya her neyse yapılmadıkça İnat box izlenmeye devam edecek yapcak bisi yok.
ben de adamları savunmuyorum. ucuz değil diyorlar. aldık kullanıyoruz işte. hala kampanyasız fiyatı atıyor inatla.Dostum istersen atayım istediğin ekran görüntüsünü. Şu an kampanya yok ama ligler açılmadan 180 x12 taksit şeklinde verdiler. Premier, Ligue 1 de var. Zamanında tek taksiti sanırsam 300 400 mü neydi. Maksadım adamları savunmak değil ama Yaptıkları şeyleri yapmadı demekte iftira atmak olur.
Aynı aynı. Yani sezon öncesi 180 x12 alanlar için taksitleri 180tl zaten, Önden 2200 civarı çekip taksitlendirdiler. Bildiğim kadarıyla Ödenen taksitler karttan çekildikten sonra zamlandırılmıyor. Hee iptal ederler, sonradan Zamlı taksit yaparlar, belki öyle olur.
Sonunda dediğimi anlayan biri kampanya diyip duruyorlar şu anda bir kampanya var mı yokŞu an kampanya felan yok olum 200tl felan da değil o ligler niye zırvalıyorsunuz, pahalı bir hizmet işte, insanlar alamıyor yani, kampanyada almışsınız caz yapıyorsunuz. Fiyatlar adam akıllı inmedikçe, yıllık kampanya veya her neyse yapılmadıkça İnat box izlenmeye devam edecek yapcak bisi yok.
Ben kampanya yok demiyorum ancak kampanya olmuş bitmiş şu anda öyle bir şey var mı yokDostum istersen atayım istediğin ekran görüntüsünü. Şu an kampanya yok ama ligler açılmadan 180 x12 taksit şeklinde verdiler. Premier, Ligue 1 de var. Zamanında tek taksiti sanırsam 300 400 mü neydi. Maksadım adamları savunmak değil ama Yaptıkları şeyleri yapmadı demekte iftira atmak olur.
Aynı aynı. Yani sezon öncesi 180 x12 alanlar için taksitleri 180tl zaten, Önden 2200 civarı çekip taksitlendirdiler. Bildiğim kadarıyla Ödenen taksitler karttan çekildikten sonra zamlandırılmıyor. Hee iptal ederler, sonradan Zamlı taksit yaparlar, belki öyle olur.
HALA KAFAN BASMADI. SÜREKLİ KAMPANYA OLUYOR ZATEN. BEKLE 2 HAFTA. KAMPANYASIZ FİYATI ATIP DURMA.Tüm ligi 200 e veriyor adamlar anla şunu artık.Sonunda dediğimi anlayan biri kampanya diyip duruyorlar şu anda bir kampanya var mı yok
Birde şöyle bir şey o kampnayda ki fiyattan devam ediliyor mu sözleşme yenileme zamanı gelince
Ben kampanya yok demiyorum ancak kampanya olmuş bitmiş şu anda öyle bir şey var mı yok
Burada kampanya diyip diyip duruyorlar kampanyasız fiyatları kabul etmeyip 200 tl de ısırar ediyorlar
Siz kampanya ile almışsınız zaten sizin aldığınız fiyatlarla şu anki fiyatlar aynı değil
Alıntıyı görüntüle
Bak senin kafan basmıyor ben kampanya olmuyor demiyorum ki şu anda kampanya yok diyorum 200 tl diyip duruyorusun hâlâ 200 tl demeyi bırak artıkHALA KAFAN BASMADI. SÜREKLİ KAMPANYA OLUYOR ZATEN. BEKLE 2 HAFTA. KAMPANYASIZ FİYATI ATIP DURMA.Tüm ligi 200 e veriyor adamlar anla şunu artık.
SÜREKLİ KAMPANYA OLUYOR LAFINI SENİN KAFAN NİYE ALMIYOR. GEÇEN SENE ARALIKTA BEDAVA BİLE DAĞITTILAR 6 AYLIK. BEKLE ALACAKSAN. ALMAYACAKSAN DA YAZIP DURMABak senin kafan basmıyor ben kampanya olmuyor demiyorum ki şu anda kampanya yok diyorum 200 tl diyip duruyorusun hâlâ 200 tl demeyi bırak artık
Ben güncel fiyatları atıyorum bitmiş bir kampanya'nın fiyatını söylemiyorum en azından
Kim bilir bir daha ki kampanya ne zaman olacak