Neler Yeni

Öneri The Crew Motorfest Alınır mı?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,781
İsim
MehmedVII
The Crew 2'yi +110 saat oynadım. Ubisoft'ta sadece gold edition indirimde 1600'den 510'a düşmüş. Autum24 ile de 260'a düşüyor. Forza falan önermeyin bende var ama oyun bence en overrated araba oyunu. Her hamlende yükleme ekranı bekliyorsun. Zaten ben sadece araba değil motor vs de sürmek istiyorum. Puanları vs önceki oyunlara göre daha yüksek ama alanların deneyimi nasıl? İlk çıktığı zaman bedava sürümü denedim fps sorunu vardı sonra da bakmadım.

Edit: Bugün aldım tekrar deneyecez bakalım

Son düzenleme:

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Mert ash
The Crew 2'yi +110 saat oynadım. Ubisoft'ta sadece gold edition indirimde 1600'den 510'a düşmüş. Autum24 ile de 260'a düşüyor. Forza falan önermeyin bende var ama oyun bence en overrated araba oyunu. Her hamlende yükleme ekranı bekliyorsun. Zaten ben sadece araba değil motor vs de sürmek istiyorum. Puanları vs önceki oyunlara göre daha yüksek ama alanların deneyimi nasıl? İlk çıktığı zaman bedava sürümü denedim fps sorunu vardı sonra da bakmadım.
bence alınır şuan iade bekliyorum iade düştüğünde ben de alacağım crew 2 yi 250saat oynadım 210u motordur oyunda motoru çok kaliteli yapmışlar

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Ömer Kurşun
The crew 2 sanırım 1 dolara düştü steamde onu aldım 60fps olayı çok can sıkıcı ama yeni oyun fena durmuyor ve dediğin gibi 260tl ye düşüyorsa bedava çünkü çok fazla içerik var oyunda onu biliyorum yani 260tl ye gayet keyif alirisn bence
Fh4-5 oynayan biri olarak söylüyorum o fiyata al bence

• Beğen

heraishere

80+ Bronze
Oyunun dinamikleri ve şehir dizaynı beni pek çekmedi. Ama The Crew 2'de 650 saatim var ve ne yaptın desen hep o motor göreviyle para kasmışımdır. :D Ben ilk çıktığında alacaktım ancak karşılaştırmasına baktım The Crew 2 ile Motorfestin. Aralarında ki fark grafik güncellemesi olmuş gibi duruyor. O yüzden almadım. Muhtemelen de almam.

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,781
İsim
MehmedVII
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
The crew 2 sanırım 1 dolara düştü steamde onu aldım 60fps olayı çok can sıkıcı ama yeni oyun fena durmuyor ve dediğin gibi 260tl ye düşüyorsa bedava çünkü çok fazla içerik var oyunda onu biliyorum yani 260tl ye gayet keyif alirisn bence
Fh4-5 oynayan biri olarak söylüyorum o fiyata al bence
60 fps sorun değil benim laptop zaten çöp ve geforce nowdan oynuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyunun dinamikleri ve şehir dizaynı beni pek çekmedi. Ama The Crew 2'de 650 saatim var ve ne yaptın desen hep o motor göreviyle para kasmışımdır. :D Ben ilk çıktığında alacaktım ancak karşılaştırmasına baktım The Crew 2 ile Motorfestin. Aralarında ki fark grafik güncellemesi olmuş gibi duruyor. O yüzden almadım. Muhtemelen de almam.
2'nin en kötü olayı detay grafikleri ve direksiyonun sürerken çok az dönmesi. Sadece görüntü de olsa çok önemli. Motorfest nerede geçiyor?

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Ömer Kurşun

2'nin en kötü olayı detay grafikleri ve direksiyonun sürerken çok az dönmesi. Sadece görüntü de olsa çok önemli. Motorfest nerede geçiyor?
Hawaii de

• Beğen

The GodFather

80+ Silver
Ben aldım beğenmedim. NFS havası var oyunda ama grafikler güzel

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,781
İsim
MehmedVII
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

The GodFather

80+ Silver
Nfs'de de son çıkanlardan birkaç saat Heat oynadım sadece
Forza horizon 4-5 oynadıysan ondaki fizik bunda yok. Mesela benim direksiyon setim var bu oyunda yanlamaya çalışıyorum çok basit kaçıyor doğru düzgün drift atmıyor oyunun fiziği buna izin vermiyor

Bunu alırsın öyle haritada gezersin yarış yaparsın

• Beğen

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,873
İsim
.
Forza horizon 4-5 oynadıysan ondaki fizik bunda yok. Mesela benim direksiyon setim var bu oyunda yanlamaya çalışıyorum çok basit kaçıyor doğru düzgün drift atmıyor oyunun fiziği buna izin vermiyor
harbi kral FH da ki drift fiziği hiçbir oyunda yok.
NFS de CREW 2 de arabalar adam akıllı kaymıyorlar sanki ipin üstünde gider gibi.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,781
İsim
MehmedVII
harbi kral FH da ki drift fiziği hiçbir oyunda yok.
NFS de CREW 2 de arabalar adam akıllı kaymıyorlar sanki ipin üstünde gider gibi.

Bunu alırsın öyle haritada gezersin yarış yaparsın
Drift atmak için giriyorum dakka başı yükleme ekranı var. Modifiye yapıyorsun kabul ediyor mu diyor yükleme ekranı, vinly yapıyorsun yükleme ekranı

Bir de oyunda motor yok

heraishere

80+ Bronze

Hawaii de geçiyor.

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,781
İsim
MehmedVII