Öneri The Division Alınır mı?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
10,088
135'ten 44,55'e düşmüş tek bilgiğim TPS oyunu olduğu. Hikayesi var mı? Sadece online odaklı mı? Sunucular vs varsa dolu mu? Spec Ops The Line'a benzer yapıda mı?

135'ten 44,55'e düşmüş tek bilgiğim TPS oyunu olduğu. Hikayesi var mı? Sadece online odaklı mı? Sunucular vs varsa dolu mu? Spec Ops The Line'a benzer yapıda mı?
aklıma bu video geldi :D;

The division 1 se alınmaz 2 de zamanında 9 tl ye satılmıştı bu fiyattan yine alınabilir ama arkadaşlarınla oynamanı tavsiye ederim. Aşırı uzun bir oynama süren olmaz kendini tekrar eden bir oyun olduğu için ama yinede oynarsın bir süre.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Dünyanın en mükemmel oyunlarındandır eşi benzeri yok açık dünyası ve rol yapma ögeleri çok güzeldir The division 2 alabilirsin daha fazla oyuncusu var. " güya" oyun incelemesi yapan elemanların videolarına kanma.

Hikayesi var ortalama bir ingilizce ile hikayeyi anlayabilirsin.

• Beğen
44,5TL'ye düştüyse alınır bence. Ben bayağı oynadım zamanında, hikayesi de var online özellikleri de var. Sunucular boş sayılmaz, grafikleri güzel ve mekanikleri kötü değil, hikayesi fena değil ama hikayede ilerlemek biraz zor. Bir sürü level atlaman lazım belirli bölgelerde ilerleyebilmek için. Yan görev mantıığı, açık dünyada NPC'lerle olan etkileşim hoş detaylar olmuş bence. Ben oynarken keyif almıştım, karakter tasarımı oluşturmak, karakteri kasmak, loot yapmak falan hoşuma gitmişti. Şans verebilirsiniz.

Fiyat konusuna bir şey demeyeceğim eskiden şu kadardı falan demenin anlamı yok 50lira bandında bu tarz oyunlar zevkinize göre kaçmaması gereken fiyatlar bence. Artık a kalitesindeki oyunlar 500liradan çıkıyorlar, şaka gibi. Eskiler evet fakat zamanında oynanmadıysa kesinlikle bu fiyatlarda denenir. Ben division 1 atmosferini daha çok sevmiştim. Division 2 de çok güzel bir oyun. Yeni grafikler yeni tarzlar. Tps tarz aksiyon seviyorsanız alın.

44liraya Division 2 alıp Max 10saatten sonra oyuna söverek oyunu silmektense 60liraya falan indirimden ac odyssey/origins alır 50-60saat mükemmel hikayesiyle oynarım ben olsam

• Beğen
Geri