Neler Yeni

The last of us part 1 crack indirme

yourt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
yourt
Arkadaslar bilgisayarımı yeni aldim ve finansal olarak sıkıntılı bi surecteyim. The last of us oynamak istiyorum ama hikayeli bi oyuna suan icin 2.5k vermek istemedim. Torrent oyun kurma hakkında neredeyse 0 bilgiye sahibim. Yardımcı olabilecek varsa cok duamı kazanır.

Burak-Y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Burak Yeşildağ
Torrent pc ye zarar veriyor torrent kullanmasanız daha iyi olur

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Talat
Arkadaslar bilgisayarımı yeni aldim ve finansal olarak sıkıntılı bi surecteyim. The last of us oynamak istiyorum ama hikayeli bi oyuna suan icin 2.5k vermek istemedim. Torrent oyun kurma hakkında neredeyse 0 bilgiye sahibim. Yardımcı olabilecek varsa cok duamı kazanır.
benden sana bır tavsıye crak oyun yüklemeyin.. steam aile ile forum dakı arkadaslar yardımcı olur..

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,423
İsim
efe araci
1742033939152.png
hocam kuralları okumuyormusunuz ?

ademoney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Adem Oney
benden sana bır tavsıye crak oyun yüklemeyin.. steam aile ile forum dakı arkadaslar yardımcı olur..
Forumdakiler de yardım etmezse tlou 1 olan steam hesabı al intten çoğu kişinin girdiği hesaplar oluyor zaten 20-50 TL arası bişeydir

Burak-Y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Burak Yeşildağ
25 tl gibi bir fiyata orjinal oyun alabilirsiniz torrent den daha iyidir. Paylaşımlı olarak satılıyor.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,423
İsim
efe araci
forumda sormak yerine ufak bir araştırma ile kolayca bulabilirsin hem de banlanmamış olursun ben burda sana indirme demiyorum.

yourt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
yourt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle hocam kuralları okumuyormusunuz ?
hocam link istemedik zaten yardım istedik. crackle ilgili bir ton açılmış konu var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forumdakiler de yardım etmezse tlou 1 olan steam hesabı al intten çoğu kişinin girdiği hesaplar oluyor zaten 20-50 TL arası bişeydir
onlarda da hesaptan atılma olayı çok oluyormuş ya. hiç bulaşmak istemedim

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,423
İsim
efe araci
hocam link istemedik zaten yardım istedik. crackle ilgili bir ton açılmış konu var.

hocam reditte girin ve freemediaheckyeah yazın ve inceleyin yardımcı olacaktır bana oldu.

ademoney

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Adem Oney

hocam satışı çok olan adamlardan alacan bide oyunu offline başlatacan hiçbir sıkıntı olmuyor

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,479
İsim
.
Bende crack indirdim ama tavsiye etmiyorum kral git paylaşımlı hesap falan al virüs dolu cracklar.

Mesc0n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mete
İlgilendiği Kategoriler
Pc bileşenleri
epicte ucuzlamış

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç