The Last Of Us Part 1 satın alıp oynasam mı Youtube'dan izlesem mi?

hesap alarak oynamaya çalıştım last of us ı kanser olmama ramak kaldı kaydettiğim yere kadar geliyor oyundan atıyor güncellesen oyuna baştan başlaman geriyor saçma sapan hesaptan atıyor başkası girdiği için bende gittim satın aldım eğer tadını çıkararak oynamak istersen al geç yanlış anlama ama bir yemek olmuş 300 lira oyuna vermek kimsenin zoruna gitmesin bu ekonomide :D
Kardeş steame gir oyunu aç interneti kes pc den oldu bitti :)

hesap alarak oynamaya çalıştım last of us ı kanser olmama ramak kaldı kaydettiğim yere kadar geliyor oyundan atıyor güncellesen oyuna baştan başlaman geriyor saçma sapan hesaptan atıyor başkası girdiği için bende gittim satın aldım eğer tadını çıkararak oynamak istersen al geç yanlış anlama ama bir yemek olmuş 300 lira oyuna vermek kimsenin zoruna gitmesin bu ekonomide :D
Para konusunda sıkıntım yok da 500TL yerine 25TL verip oynamak çok cazip gelmişti. Ben de kestiremiyorum sıkıntı olur mu olmaz mı ama bir deneyeceğim.

dediğim gibi uğraştırdı hevesimi kaçırdı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Para konusunda sıkıntım yok da 500TL yerine 25TL verip oynamak çok cazip gelmişti. Ben de kestiremiyorum sıkıntı olur mu olmaz mı ama bir deneyeceğim.
istersen vereyim bende var steam hesabı bosa 25 tl verme

Ayrıca 300 tl sini ona harcıyamıcak olanlar da var kimsenin zoruna gitmesin ne demek herkesin oyuna verebilicek 300 tl si yok bende var ama gene vermem niye veriyim oyunu 15 liraya da oynıyabiliyoken bu hikayeli oyun 10-20 saat hadi 30 saatte bitirir geçersin ama rdr2 ye veririm mesela ki verdim de 150 saatim falan var kütüphanelerim de dolu boş değil ama tlou gibi bitir koy kenara oyununa o kadar para verilmez

Olmaz dostum oyuna girdikten sonra interneti pc den kapat oyna sıkıntı çıkmaz :)

dediğim gibi uğraştırdı hevesimi kaçırdı

istersen vereyim bende var steam hesabı bosa 25 TL verme
Verebilirsen çok iyi olur aslında ya

500 liraya alabiliyorsan al oyna.tabi sistem yeterliyse:)

500 liraya alabiliyorsan al oyna.tabi sistem yeterliyse:)
Sistem 2060 var orta ayarda falan oynarım en kötü. Steam'de olsa 500TL verecektim ama Epic olunca paylaşımlı hesap da olur dedim ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,287
Üyeler
184,135
Son üye
Mkbberat
Geri