The Last of Us Part I oynarken PC belirli bir zaman sonra kendini kapatıyor.

Hocam fanların hepsi işini düzgün yapıyor fakat büyük ihtimalle sorun şu; benim PC balkon da gündüzleri camlar kapalı oluyor vantilatör çalıştırıyorum o yüzden balkon aşırı derece de nemli yani dışarısı 35 derecede ise benim oda 40 derece öyle düşün. O yüzden de kasanın içine girecek soğuk temiz hava yok ama geceleri camı açık şekilde oynadığımda ısılar 70 kere kadar düşüyor. Fakat gündüzleri ne yapsam da buna çözüm bulamıyorum. Yani ben kasaya 360mm sıvı soğutucu taksam da yine fazla fark olmayacaktır. O yüzden ben kışı bekliyorum eğer kışın da aynı derecelere kadar çıkarsa o zaman hem kasayı hemde soğutucuları değiştirecek. Çok teşekkür ederim ugrastiniz ettiniz sağolun hepiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Baktım evet herkes de aynı sorunlar oluyormuş. Bende 60fps ve grafikleri düşükte oynayacağım belki o zaman aynı hatayı vermez
Grafik leri düşürmeyin hocam sadece max. 60-50 FPS ayarlayın hiç bir sorun kalmıyor

Grafik leri düşürmeyin hocam sadece max. 60-50 FPS ayarlayın hiç bir sorun kalmıyor
hocam bende 150 fps gösteriyor oyun çok iyi oynanıyor herhangi bir donma, kasma vs yok sadece oyunu oynarken bir anda pc kendi kendine tamamen kapatıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama dediğinizi deneyeceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,781
Üyeler
183,466
Son üye
Alperen55_
Geri