Neler Yeni

The Walking Dead - Final Sezonu Save Sorunu

MaliArican

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
422
Arkdaşlar TWD serisine başladım A New Frontier(3.sezon)'a kadar gayet de güzel oynadım save dosyalarını aktara aktara.Hatta 2'den 3'e aktarırken 2'nin Belgelerimdeki ismini değiştirip öyle yapmıştım ama 3.sezondan final sezonuna nasıl aktaracağımı bilemiyorum.Yardımcı olursanız güzel olur bütün belgeler duruyor.Oyunun başında İmport to Save çıkıyor evet diyorum bulunamadı diyor.

[İLK OYUN HARİÇ MAALESEF KORSAN]

Bilmiyorum ama bitirdiğim en iyi seriydi ve çok duygusal dramatik ağlamalık

Aktarınca ne değişiyor ki?

Spoiler vermek istemem.

Oyun hikayesi önceki sezondaki seçimlere göre ilerliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaçıncı sezonun sonu anlamak için tamemen tüm sezonları ve dlc leri filan oynaman lazım
DLC'leride oynadım. Tüm seriyi oynadım ama final seriesi anlamadım. Yani bir şey yok mu ekstra dedim.

DLC'leride oynadım. Tüm seriyi oynadım ama final seriesi anlamadım. Yani bir şey yok mu ekstra dedim.
Keşke 5. Sezon gelse benim en sıkıldığım sezon 4 3.sezonsa güzel de 1 ve 2 gibi değil en güzel sezon 1 bence çünkü lee vardı ve en üzücü kenny ailesini kaybetti ve okadar sevdiğim karakter öldüki lee den hoşlanan gazeteci kız öldu ona üzüldüm filan işte 2.sezon 1.sezonla bağlantısı var

Zaten çözümü bulamazsam mecbur dümdüz oynayacağım.

Arkdaşlar TWD serisine başladım A New Frontier(3.sezon)'a kadar gayet de güzel oynadım save dosyalarını aktara aktara.Hatta 2'den 3'e aktarırken 2'nin Belgelerimdeki ismini değiştirip öyle yapmıştım ama 3.sezondan final sezonuna nasıl aktaracağımı bilemiyorum.Yardımcı olursanız güzel olur bütün belgeler duruyor.Oyunun başında İmport to Save çıkıyor evet diyorum bulunamadı diyor.

[İLK OYUN HARİÇ MAALESEF KORSAN]
bunu nasıl yaptınız ben yapamadımda

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bana böyle bi öneri geldi ama anlamadım bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,275
Üyeler
173,160
Son üye