C++ indirdin fakat kurulumu gerçekleştirdin mi?Herkese merhabalar the witcher 3 goty edition aldım steamdan oyunu indirmeme rağmen oyun açılmıyor.
biraz araştırdıgımda c++ ile ilgili indirmem gereken şeyleri buldum ancak acılmıyor hala Lütfen yardım edin.
c++lar ektedir
indirdiğimi düşünüyorum fotoğrafı inceledin miC++ indirdin fakat kurulumu gerçekleştirdin mi?
Dostum indirdiğini ben de görüyorum. Fakat indirdin açıp yükledin mi setup dosyasını.indirdiğimi düşünüyorum fotoğrafı inceledin mi
Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamayı denedin mi?Herkese merhabalar the witcher 3 goty edition aldım steamdan oyunu indirmeme rağmen oyun açılmıyor.
biraz araştırdıgımda c++ ile ilgili indirmem gereken şeyleri buldum ancak acılmıyor hala Lütfen yardım edin.
c++lar ektedir
evet yükledimDostum indirdiğini ben de görüyorum. Fakat indirdin açıp yükledin mi setup dosyasını.
denedim malesef oda çalışmadıOyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamayı denedin mi?
![]()
Steam Destek :: Oyun Dosyalarının Bütünlüğünün Doğrulanması
support.steampowered.com
hiçbir tepki yok çalışıyor diyor ve sonra kapanıyorAçarken hata alıyor musun yoksa hiç mi tepki yok.
denedim hala aynıOyunu dosya konumundan açarak dene.
Bu Linkten VSU_4\vcredist_x64.exe İndirip Kurarmısın.Herkese merhabalar the witcher 3 goty edition aldım steamdan oyunu indirmeme rağmen oyun açılmıyor.
c++lar ektedir