Neler Yeni

The Witcher 3 Bence Kötü Bir Oyun Neden Bu Kadar Övülüyor

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Baran Durmaz
İnsanların hoşuna gitmeyen oyunu gömme çabaları neden acaba, kendilerini üstün varlık mı görüyorlar acaba ben sevmediysem kimse sevemez falan mı böyleyse yazık halinize.
ben öyle bir şey demedim ztn oyunun hangi yönünü sevdiklerini sordum sen böyle anladıysan vay haline

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Baran Durmaz
Tek başına hikayesi bile kurtarır Witcher'ı. Forumda bu yüzden deli gibi öneriyoruz.
ben ana hikayeyi yaklaşık 10 saat oynamama rağmen hala neyi anlatmaya çalıştığını anlayamadım mesela

Fordon Greeman

80+ Bronze
Ha game design bilen insan, oyunun core mekaniklerini nasıl kullandığını, bunların nasıl oyun dinamikleriyle bağdaştırıldığını, senaryosunu nasıl işlediğini vs. eleştirebiliyor. Tonlarca kitap okuyor insanlar oyun eleştirebilmek ve yapmak için. Milyon tane teknik terim var. Kimi insanların oyunu beğenmemesi ve kötü görmesi, başyapıt olduğu ve dünyanın en başarılı oyunlar listesinde her zaman yerinin olacağı gerçeğini değiştirmiyor. Oyun yaparken de başarının ölçülmesinde belirli kriterler var. Sen ben kötü diyoruz diye bir oyun kötü olmuyor. Aynı şekilde iyi de olmuyor.

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Baran Durmaz
Ha game design bilen insan, oyunun core mekaniklerini nasıl kullandığını, bunların nasıl oyun dinamikleriyle bağdaştırıldığını, senaryosunu nasıl işlediğini vs. eleştirebiliyor. Tonlarca kitap okuyor insanlar oyun eleştirebilmek ve yapmak için. Milyon tane teknik terim var. Kimi insanların oyunu beğenmemesi ve kötü görmesi, başyapıt olduğu ve dünyanın en başarılı oyunlar listesinde her zaman yerinin olacağı gerçeğini değiştirmiyor. Oyun yaparken de başarının ölçülmesinde belirli kriterler var. Sen ben kötü diyoruz diye bir oyun kötü olmuyor. Aynı şekilde iyi de olmuyor.
katılıyorum

berattzl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Berat Tozlu
mesela bence witcher ın iyi bir yanı yok açık dünyası bence çok boş ana hikaye desen sürekli bana şunu yap sana bu bilgiyi veririm şeklinde ilerliyor witcher sevenler oyunun hangi yönünü sevdiğini söyleyebilir mi ?

ben 8 saat falan zor dayandım oyuna
100 saat oynamış biri olarak yan karakterlerle olan iletişimimiz beni bağlamıştı kendine. (spoiler vermemek için herhangi bir örneklendirme yapmadım.)

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Baran Durmaz
Şunu merak ediyorum ben klavye ile oynadım acaba gamepad ille arasında çok mu fark var ondanda combat kötü gelmiş olabilir

-CrawL

80+ Gold
Ben 4-5 Saat kadar oynadım grafikleri çok güzeldi, bir görevde takılı kaldım yapamadım sonra sildim oyunu.

Fordon Greeman

80+ Bronze
Bu konuda eğer eğitim almadıysa kimse, şu kötüdür, şu iyidir diye karar verebilecek potansiyelde görmesin kendini. Bir esere şu kötüdür veya şu iyidir diye ithamda bulunmak saçmadır çünkü senin benim dediğimin ne film ne oyun ne de müzik camiasında vs. bir değeri var. İyiyi kötüyü, kaliteliyi biz belirlemiyoruz. Belirli standartlar var. Örnek fikir belirtmek istiyorsanız, hikayesi kötü demek yerine, hikayesini beğenmedim veya bana kötü görünüyor demek daha doğru olacaktır. Zira bir oyunun hikayesi veya grafiği vs. ne sen ne de ben kötü diyince kötü, iyi deyince iyi olmuyor.

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
Ben de pek sevemedim. Övenlerin %90'ı oynamamıştır zaten. Forumumuz da tuhaf bir şekilde ezbercilik fazla yaygın. RDR 2 ve The Witcher 3 öneriliyor ama nedenini kimse bilmiyor.
:D? biri dünyanın en gelişmiş oyunu diğeri küçük bir şirketten çıkmış dünya çapında bir oyun kim neyi abartıyor.

Fordon Greeman

80+ Bronze
RDR2 inanılmaz emek isteyen ve gerçekten eşi benzeri olmayan bir oyun. Oyunda dutch inanılmaz sıkıcı olabiliyor. Kendi başına zaman geçirmek resmen daha eğlenceli. Yani çok güzel oyun ama .d

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Baran Durmaz
RDR2 inanılmaz emek isteyen ve gerçekten eşi benzeri olmayan bir oyun. Oyunda dutch inanılmaz sıkıcı olabiliyor. Kendi başına zaman geçirmek resmen daha eğlenceli. Yani çok güzel oyun ama .d
benim için RDR 2 Açık dünyası > Witcher 3 kendi görüşüm lütfen linçlemeyin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de çoğul konuştum tekil çoğul şahısları bilmiyorsan özel ders almanı öneririm.
o zaman keşke cevabımı alıntılamak yerine normal cevap olarak yazsaydın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom