Yani oynanışı sevmediysen boşver oynama kitap serisini oku geçOyunu 3 saat oynamışım Ciriyi takip ediyorum yani bulmaya çalışıyorum. Ve açıkcası beni pek sarmadı devamı güzelmi oyunun yani oyunun içine giremedim daha doğrusu hikayeyi biraz merak ediyorum. Sizce devam etmelimiyim?
Beni de sarmadı. Bıraktım.Oyunu 3 saat oynamışım Ciriyi takip ediyorum yani bulmaya çalışıyorum. Ve açıkcası beni pek sarmadı devamı güzelmi oyunun yani oyunun içine giremedim daha doğrusu hikayeyi biraz merak ediyorum. Sizce devam etmelimiyim?
Oynanışı beğendim oyun beni içine çekemedi yedekte cyberpunk 2077 var ona başlayabilirim witcher silip witcher 3 ü uzun uzun oynamam gerekiyor ama ben bi oyunu max 4 saat oynayıp bırakırım witcher dada oyle oldu. witcher ı okullar kapandıgı zaman temiz kafayla bitirebilirim. Cynerpunk oynayacagım buyuk ihtimalle. ama cyberpunkla witcher yapımcısı aynı oldugu için şüpheliyim. (yazım yanlışı varsa kusura bakmayın klavye çok kötü.)Yani oynanışı sevmediysen boşver oynama kitap serisini oku geç
Hikaye yavaş akıyor bence
Gameplay olarak eski kaldı ve aşırı keyifsiz. Hikayesi içine çekiyorsa oyna yoksa sal.
Benide pek sarmamıştı oyun hikaye için kitabı okunabilir
Oynanışı beğendim oyun beni içine çekemedi yedekte cyberpunk 2077 var ona başlayabilirim witcher silip witcher 3 ü uzun uzun oynamam gerekiyor ama ben bi oyunu max 4 saat oynayıp bırakırım 2 saate geri oynama başlarım witcher dada oyle oldu. witcher ı okullar kapandıgı zaman temiz kafayla bitirebilirim. Cynerpunk oynayacagım buyuk ihtimalle. ama cyberpunkla witcher yapımcısı aynı oldugu için şüpheliyim. (yazım yanlışı varsa kusura bakmayın klavye çok kötü.)Beni de sarmadı. Bıraktım.
Oyunu 3 saat oynamışım Ciriyi takip ediyorum yani bulmaya çalışıyorum. Ve açıkcası beni pek sarmadı devamı güzelmi oyunun yani oyunun içine giremedim daha doğrusu hikayeyi biraz merak ediyorum. Sizce devam etmelimiyim
Oyunu 3 saat oynamışım Ciriyi takip ediyorum yani bulmaya çalışıyorum. Ve açıkcası beni pek sarmadı devamı güzelmi oyunun yani oyunun içine giremedim daha doğrusu hikayeyi biraz merak ediyorum. Sizce devam etmelimiyim?
evet oynamalısın. hem de ne pahasına olursa olsun. o bir şaheser
cyberpunk iade edebilirim eğer o kadar kötüyse. RDR 2 ALABİLİRİM iade ettikten sonra.Ölüp ölüp duruyosan kedi okullarının malzemelerini bul hikayede çok sarar.. Bence cyberpunk iyi bir oyun değil sistem test etmekden öteye gitmez gibi
Dizi izlemeyi severim. Ama kitap okuyamam. Diziyi kaçıncı bölüme kadar izlemeliyim ilk 2 sezona hakim olmak için? 3. sezonun hikayesini kendim öğrenmek istiyorum. Ve bir sorum olacak cyberpunk iade etmelimiyim sizce? Bazıları çok iyi diyor bazıları kötü bende oyun hakkında pek bir şey bilmiyorum.Bu oyundan zevk almak için hikayeyi bilmen lazım. 3 saat oynadım sıfır bilgi ile ve çok zevk aldım. Sonra durdum ve dedim ki bu şaheseri cahil cahil bitiremem. Açtım kitap özetlerini okudum wild hunta kadar olan kısmın. İlk iki oyunun özetlerini izledim bide netflix Witcher dizisini bitirdim. Hikaye olarak dört dörtlük olmasa da olaya hakimim. Vizelerden vakit bulduğumda 3 saatlik ilerlememi silip en baştan başlayacağım. Böyle oyunların hakkını vermek lazım.
Wild hunt oyunu için ilk üç sezonu izle. Zaten dizi kitaplar ile üç aşağı beş yukarı uyumlu diyebilirim. (Çok fazla kitap olduğu için özetlerini okudum o yüzden dizi ne kadar kitaba bağlı emin değilim fakat beni çoğu anlamda tatmin etti). Bide özet okumak istemiyorum dersen bi youtube kanalı önerebilirim ismi İnan Köse. Cyberpunk 2077 içinse oyunu oynamadığım için bilgim yok. Fakat almak istediğim oyunlar arasındaDizi izlemeyi severim. Ama kitap okuyamam. Diziyi kaçıncı bölüme kadar izlemeliyim ilk 2 sezona hakim olmak için? 3. sezonun hikayesini kendim öğrenmek istiyorum. Ve bir sorum olacak cyberpunk iade etmelimiyim sizce? Bazıları çok iyi diyor bazıları kötü bende oyun hakkında pek bir şey bilmiyorum.