The witcher 3 wild hunt alınır mı

Alınır fiyatını sonuna kadar hakeden bir oyun. Ayriyeten ben Witcher 1 ve 2'yide aldım, mekanikleri çok kötü olduğu için ikisinide oynamadım. Bence boş yere alma diğerlerini, Witcher 3'ü al geç.
Tamam o zaman öyle yapayım

Alınır, fiyatına değer.

Hikayeli oyunların hikayesini anlayıp o atmosfere kapılmak istiyorsan 2 ve 3 ü sırayla oynamanı tavsiye ederim çok güzel bir evren, ikinin mekanikleride günümüz oyunlarına göre sırıtmıyor çok.

Dolar yükseliyor şu oyunun fiyatı yükselmiyor helal olsun cd projekt devamke

Hikayeli oyunların hikayesini anlayıp o atmosfere kapılmak istiyorsan 2 ve 3 ü sırayla oynamanı tavsiye ederim çok güzel bir evren, ikinin mekanikleride günümüz oyunlarına göre sırıtmıyor çok.
3 unude aldim ama 1. Oynamicam dediginiz gibi 2 ve 3 oynicam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun Türkçe destekliyormu

İlk oyunu oynamasan da olur. Hikayesini okusan yeter. İkinci oyundan başla. Açık dünya rol yapma oyunu görev alıyorsun görev yapıyorsun. Bol bol hikaye dinliyorsun.
En sevdiğim 😂

Son düzenleme:
3 unude aldim ama 1. Oynamicam dediginiz gibi 2 ve 3 oynicam

Oyun Türkçe destekliyormu
Evet mevcut ben ikiyi oynarken vardı diye hatırlıyorum.

İyi eğlenceler o zaman :D

60 TL den 12 TL ye düşmüş
benim yaptığım hatayı yapma dlc li sürümü al 15tl filan galiba 2 adet hikaye dahya ekleniyor biri 20 biri 7 saat olmak üzere ayrı bir oyun havası veriyor çok güzel dlcler

Dolar yükseliyor şu oyunun fiyatı yükselmiyor helal olsun cd projekt devamke
hepsi öyle nerdeyse oyunu yayınlayan firmalar yapıyor mesela steam kuru 2.5 a sabitlemiş ondan artmıyor ( yanlış biliyorsam kb )

benim yaptığım hatayı yapma dlc li sürümü al 15tl filan galiba 2 adet hikaye dahya ekleniyor biri 20 biri 7 saat olmak üzere ayrı bir oyun havası veriyor çok güzel dlcler

hepsi öyle nerdeyse oyunu yayınlayan firmalar yapıyor mesela steam kuru 2.5 a sabitlemiş ondan artmıyor ( yanlış biliyorsam kb )
steam kuru güncel kur neyse odur hocam.
şu anki steam dolar kuru ;
1637916251238.png

Hocam dlcli nasıl oluyor ben paket olarak aldım 17 tl ye the witcher, the witcher 2 ve 3 var içinde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,011
Üyeler
185,015
Son üye
Coolguy4u
Geri