Yavuzhann
80+
- Reaksiyon skoru
- 42
Al güzel oyun ben butun dlc leriyle beraber 14 15 tl ye almistim şuanda ayni fiyatlarda kaçırma derimSteamda indirime girmis alınır mı güzel oyunmu
Al güzel oyun ben butun dlc leriyle beraber 14 15 tl ye almistim şuanda ayni fiyatlarda kaçırma derimSteamda indirime girmis alınır mı güzel oyunmu
Tamam o zaman öyle yapayımAlınır fiyatını sonuna kadar hakeden bir oyun. Ayriyeten ben Witcher 1 ve 2'yide aldım, mekanikleri çok kötü olduğu için ikisinide oynamadım. Bence boş yere alma diğerlerini, Witcher 3'ü al geç.
3 unude aldim ama 1. Oynamicam dediginiz gibi 2 ve 3 oynicamHikayeli oyunların hikayesini anlayıp o atmosfere kapılmak istiyorsan 2 ve 3 ü sırayla oynamanı tavsiye ederim çok güzel bir evren, ikinin mekanikleride günümüz oyunlarına göre sırıtmıyor çok.
En sevdiğimİlk oyunu oynamasan da olur. Hikayesini okusan yeter. İkinci oyundan başla. Açık dünya rol yapma oyunu görev alıyorsun görev yapıyorsun. Bol bol hikaye dinliyorsun.
Evet mevcut ben ikiyi oynarken vardı diye hatırlıyorum.3 unude aldim ama 1. Oynamicam dediginiz gibi 2 ve 3 oynicam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oyun Türkçe destekliyormu
benim yaptığım hatayı yapma dlc li sürümü al 15tl filan galiba 2 adet hikaye dahya ekleniyor biri 20 biri 7 saat olmak üzere ayrı bir oyun havası veriyor çok güzel dlcler60 TL den 12 TL ye düşmüş
hepsi öyle nerdeyse oyunu yayınlayan firmalar yapıyor mesela steam kuru 2.5 a sabitlemiş ondan artmıyor ( yanlış biliyorsam kb )Dolar yükseliyor şu oyunun fiyatı yükselmiyor helal olsun cd projekt devamke
steam kuru güncel kur neyse odur hocam.benim yaptığım hatayı yapma dlc li sürümü al 15tl filan galiba 2 adet hikaye dahya ekleniyor biri 20 biri 7 saat olmak üzere ayrı bir oyun havası veriyor çok güzel dlcler
hepsi öyle nerdeyse oyunu yayınlayan firmalar yapıyor mesela steam kuru 2.5 a sabitlemiş ondan artmıyor ( yanlış biliyorsam kb )
Hocam dlcli nasıl oluyor ben paket olarak aldım 17 tl ye the witcher, the witcher 2 ve 3 var içindebenim yaptığım hatayı yapma dlc li sürümü al 15tl filan galiba 2 adet hikaye dahya ekleniyor biri 20 biri 7 saat olmak üzere ayrı bir oyun havası veriyor çok güzel dlcler
hepsi öyle nerdeyse oyunu yayınlayan firmalar yapıyor mesela steam kuru 2.5 a sabitlemiş ondan artmıyor ( yanlış biliyorsam kb )
The witcher 3: GOTY ALSteamda indirime girmis alınır mı güzel oyunmu
Yanlışınız var Steam kuru 2.5 TL'ye sabit