Neler Yeni

The witcher 3 wild hunt alınır mı

17,40
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyunun normali yokmu hocam hepsini tek tek mi aliyoz
Normali var ama GOTY edition daha kapsamlı bir versiyon.
Zaten siz Witcher 3 GOTY alınca Trilogy'de aldı diye gözükeceği için onu almayacak ve ucuza gelecek. Trilogy'i almak size kalmış ama hikayeyi baştan sona bilmek ve kütüphane zenginleştirmek istiyorsanız alın derim.

Ek paketler de dahil olarak alıyorsun.
Standart yerine Full paket yani.

Almışken GOTY olanı satın al.

Game of the Year EDITION
The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year sürümü, temel oyunu ve bugüne kadar yayınlanan tüm ek içeriği bir araya getiriyor.

• 50 saatlik muazzam bir ek hikaye anlatımının yanı sıra keşfedilebilir dünyayı üçte bir oranında genişleten yeni özellikler ve yeni alanlar sunan Hearts of Stone ve Blood & Wine genişletmelerini içerir!
  • Silahlar, zırhlar, yan görevler, oyun modları ve yeni GWENT kartları dahil olmak üzere şimdiye kadar piyasaya sürülen tüm ek içeriğe erişim sağlar!
  • Tüm teknik ve görsel güncellemelerin yanı sıra Witcher Topluluğu üyelerinden gelen geri bildirimler temelinde tamamen yeniden tasarlanmış yeni bir kullanıcı arayüzü içerir.

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Paketi almiyimmi
Witcher 3 GOTY al. Ben de kararsız kalmıştım GOTY çok daha iyi. Biri baya uzun 2 tane DLC var içinde. O DLC ler ikinci oyundan daha uzun sürüyordu diye hatırlıyorum hatta 😅

İlk iki oyunu zaten oynamasan da olur, 2. oyun hala güncel sayılır onu illa oynayım dersen de 4-5TL civarı ikinci oyun onu ayrı olarak alırsın.

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Goty paket halinde verilmiyormu

Witcher 3 GOTY al. Ben de kararsız kalmıştım GOTY çok daha iyi. Biri baya uzun 2 tane DLC var içinde. O DLC ler ikinci oyundan daha uzun sürüyordu diye hatırlıyorum hatta 😅

İlk iki oyunu zaten oynamasan da olur, 2. oyun hala güncel sayılır onu illa oynayım dersen de 4-5TL civarı ikinci oyun onu ayrı olarak alırsın.
Link atabilirmisin steamde bulamadim

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Goty paket halinde verilmiyormu

Link atabilirmisin steamde bulamadim
Goty versiyon bu:

Ek olarak ilk iki oyunu da almak istersen Goty versiyonu aldıktan sonra 3. oyunu aldığın İçin üç oyunu içeren paket 5TL bandına düşecek sonrasında onu da alabilirsin.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Goty versiyon bu:

Ek olarak ilk iki oyunu da almak istersen Goty versiyonu aldıktan sonra 3. oyunu aldığın İçin üç oyunu içeren paket 5TL bandına düşecek sonrasında onu da alabilirsin.
Tamam o zaman bunu aliyorum hocam

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey