Neler Yeni

The witcher 3 wild hunt alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Yellow Leblebi
İlgilendiği Kategoriler
Grafik Tasarım
2'in mekanik çok kötü. 3'den başla gitsin.

damedamedameyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Muhammed Emin Ocak
Witcher 3 alacakken GOTY olanını (15TL'lik olanı) al.

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Witcher 3 alacakken GOTY olanını (15TL'lik olanı) al.
Dün aldım steam cuzdanda 10 tl vardi ordan cekip kalanını karttan alacagina hepsini karttan çekmiş onu bekliyorum hocam alcam hemen

metopiw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Mert can
Bi sürü sağlam RPG oyunu bitirdiysen witcher RPG tarafında çok iyi değil. Açık dünya ortaçağ oyunu, RPG öğeleri kötü demiyorum bu arada hatta böyle daha iyi daha az sıkılmanızı sağlıyor. Hem oynanış mekaniği iyi olan hemde RPG öğeleri fena olmayan başka oyun var mı bilmiyorum. Genellikle RPG oyunlarında oynanış çok çok iyi olmaz RPG öğeleri daha belirgin olur. Witcher 3 alınır mı? bu dolar kurunda adamlar halen sabit fiyat veriyor indirimde içinden geçilir 15 lira ne ki bu oyun için ver gitsin ben aldım 25 saat oynadım sistemim pek iyi olmadığı için çok drop yiyordum devam etmedim.

eraychu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Pokémon

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Bi sürü sağlam RPG oyunu bitirdiysen witcher RPG tarafında çok iyi değil. Açık dünya ortaçağ oyunu, RPG öğeleri kötü demiyorum bu arada hatta böyle daha iyi daha az sıkılmanızı sağlıyor. Hem oynanış mekaniği iyi olan hemde RPG öğeleri fena olmayan başka oyun var mı bilmiyorum. Genellikle RPG oyunlarında oynanış çok çok iyi olmaz RPG öğeleri daha belirgin olur. Witcher 3 alınır mı? bu dolar kurunda adamlar halen sabit fiyat veriyor indirimde içinden geçilir 15 lira ne ki bu oyun için ver gitsin ben aldım 25 saat oynadım sistemim pek iyi olmadığı için çok drop yiyordum devam etmedim.
Benim sistem açar herhalde
8 gb ram, rx560 ekran kartı, amd ryzen 3 1200 işlemci var

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve oyunlar hakkında her şey , Bilgisayar, teknoloji
İlk iki oyununu bitirdiysen 3. oyun alınır üçleme çünkü bu seri yani devam oyunu Witcher 3. Dİğer oyunlara kötü diyenlere aldırış etme ben bile RPG oyunlarına çok ilgim olmamasına rağmen çok beğenmiştim ilk 2 oyununu.

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
the witcher goty yazıyorum çıkmıyor steamde ne olarak aratmam gerekir ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk iki oyununu bitirdiysen 3. oyun alınır üçleme çünkü bu seri yani devam oyunu Witcher 3. Dİğer oyunlara kötü diyenlere aldırış etme ben bile RPG oyunlarına çok ilgim olmamasına rağmen çok beğenmiştim ilk 2 oyununu.
ilk oyununun grafiğini çok beğenmedim 2 den başlayabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Soru olarak kabul etmiyorum sağlam oyun al.

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
paketi buldum şimdi ama the witcher 3 var 3 tane oyunu ben normal the witcher 3 alsam 2 ve 1 ini birlikte almış olurum goty farkı ne

Top Bottom