❌İndirim Bitti! Thermal Grizzly - Kryonaut Termal Macun(1 gram) Amazonda 299 Lira

Honeywell aldım yurtdışından ama bu gümrük sorunları korkutuyor bakalım iptal olursa siparisim bunlardan alabilirim gibi

Dizüstü için termal pad kullanın. 6 ayda bir macuna para vermneyin, değiştirmeye uğraşmayın. Yıllarca sorunsuz kullanın.

Diğer sitelere göre 80 lira daha ucuz ve satıcısının Amazon olması orijinallik açısından çok iyi.
Kendim geçen hafta 350 ye almıştım Amazondan.
Alıntıyı görüntüle
indirim yok sıcak fırsat konusu degil üstüne 1 gr macun alınmaz macun degişimi yılda 1 yapılır 300 lira banzında mx6 rahatça bulunuyor

mx-6 8 gr 350 tl

indirim yok sıcak fırsat konusu degil üstüne 1 gr macun alınmaz macun degişimi yılda 1 yapılır 300 lira banzında mx6 rahatça bulunuyor

mx-6 8 gr 350 tl
Diğer sitelere göre 80 lira daha ucuz.Geçen hafta Amazon 350 liraydı şu an fırsat yazıyor ve 300 lira yani indirim var demek.
Ayrıca 1 gr macun niye alınmasın? 2 yıllık ihtiyacını karşılıyor sonuçta.

Diğer sitelere göre 80 lira daha ucuz.Geçen hafta Amazon 350 liraydı şu an fırsat yazıyor ve 300 lira yani indirim var demek.
Ayrıca 1 gr macun niye alınmasın? 2 yıllık ihtiyacını karşılıyor sonuçta.
2 yıl macun kullanılmaz macun olayı yılda bir yapılır en saglıklısı bu 2 yılda bir yapılmaz en baba macun 1.5 yıl gider en fazla

2 yıl macun kullanılmaz macun olayı yılda bir yapılır en saglıklısı bu 2 yılda bir yapılmaz en baba macun 1.5 yıl gider en fazla
Ben de aynı şeyi kastettim zaten.1 gr macun 2 sefer uygulamaya yetiyor.1+1=2 yıl.

Ben de aynı şeyi kastettim zaten.1 gr macun 2 sefer uygulamaya yetiyor.1+1=2 yıl.
anladım ben 300 lira verip 1 gr almam tercih meselesi bizim gözümüz doymuyor illa 4-8 gr görücem

anladım ben 300 lira verip 1 gr almam tercih meselesi bizim gözümüz doymuyor illa 4-8 gr görücem
Anladım hocam 4 gr alsam 8 yıl götürür beni.Teknoloji sürekli gelişmeye devam ediyor.8 yıllık macun ihtiyacımı bugünün teknolojisiyle karşılamak mantıklı gelmiyor.

Geri