- Reaksiyon skoru
- 2,346
Ben de mx4 ile kullandım. Soğutucuyla gelen termal macunun iyi olduğu söyleniyor ama mx4 varken kullanayım dedim.bende bugün aldım hocam yanınada mx4 aldım bekliyorum
Ben de mx4 ile kullandım. Soğutucuyla gelen termal macunun iyi olduğu söyleniyor ama mx4 varken kullanayım dedim.bende bugün aldım hocam yanınada mx4 aldım bekliyorum
Hocam içinden kırmızı plastik şeyler çıktımı vidalar için? youtube da görmüştümBen de mx4 ile kullandım. Soğutucuyla gelen termal macunun iyi olduğu söyleniyor ama mx4 varken kullanayım dedim.
Evet çıkıyor. İntel ve amd için ayrı ayrı.Hocam içinden kırmızı plastik şeyler çıktımı vidalar için? youtube da görmüştüm
Kalitesi nasıl ele alınca hissiyatı, degermi parasina snowman t6 dan gecicem,Memnunum,fan sessiz. R5 5600 ile kullanıyorum. Yükte 60-65 derece falan.
Evet çıktı.Hocam içinden kırmızı plastik şeyler çıktımı vidalar için? youtube da görmüştüm
Kaliteli hocam. Ele alınca kalitesiz hissettirmiyor.Kalitesi nasıl ele alınca hissiyatı, degermi parasina snowman t6 dan gecicem,
Eh işte.görünüş olarak pek beğenmedim.Allahtan soğutması iyi.Yoksa iade ederdimKalitesi nasıl ele alınca hissiyatı, degermi parasina snowman t6 dan gecicem,
Yok hocam oda güzel. Aşağı yukarı performans olarak aynılardır diye düşünüyorum. Bende se 224 xt var. Bu thermalright king 120se'nin fanı ondan daha sessiz çalışıyor.geçenlerde id cooling 214xt almıştım bunlar daha mı iyidir pişman olmama gerek var mı?
Aralarında çok fark olacağını sanmam.geçenlerde id cooling 214xt almıştım bunlar daha mı iyidir pişman olmama gerek var mı?
Ama kalite olarak 224 xt daha kaliteli hissettiriyor tabii ki. 214 xt'yi bilmiyorum.Yok hocam oda güzel. Aşağı yukarı performans olarak aynılardır diye düşünüyorum. Bende se 224 xt var. Bu thermalright king 120se'nin fanı ondan daha sessiz çalışıyor.
214xt , ag400 hepsi aşşağı yukarı aynı sadece thermalin fiyat avantajı var şu an , o yüzden sıfırdan alcak birinin tercih etmesi mantıklı yani pişman olmana gerek yokgeçenlerde id cooling 214xt almıştım bunlar daha mı iyidir pişman olmama gerek var mı?
teşekkürler214xt , ag400 hepsi aşşağı yukarı aynı sadece thermalin fiyat avantajı var şu an , o yüzden sıfırdan alcak birinin tercih etmesi mantıklı yani pişman olmana gerek yok![]()