Metro 2033
80+ Bronze
ya hocam bi kaygı oldu bu plastikler erir diye içimde öyle bir şey olurmu?Evet çıktı.
ya hocam bi kaygı oldu bu plastikler erir diye içimde öyle bir şey olurmu?Evet çıktı.
Hayır tabikide hocam. Bu ürünler öyle şeyler göz önünde bulundurularak üretiliyor imkanı yok.ya hocam bi kaygı oldu bu plastikler erir diye içimde öyle bir şey olurmu?
Erimez herhalde hocamya hocam bi kaygı oldu bu plastikler erir diye içimde öyle bir şey olurmu?
Kiyasladnmi kanka sensırf kuletiplerini kıyaslamak için sipariş verdim. indirimli olmasıda cillop oldu emeğine sağlık. yazın kuletipi videosu hazırladım videonun altına sürekli soru soru soru onu alim mi bunu alim mi şu nasıl bu nasıl şu soğutur mu. bunun için çeşit çeşit kuletiplerine VS attıracağım kadro şampiyon kuleler ligi oldu.
noctua nh-d12
noctua nh-d15s
TR assasin peerless
TR assasin king
deepcool ak400
snowman T5 dual
evet kıyasları bitirdim görsellere başladım. ısı dereceleri videoya saklayacağım ama performans sıralaması olarakKiyasladnmi kanka sen
Video ne zaman gelir eline sağlıkevet kıyasları bitirdim görsellere başladım. ısı dereceleri videoya saklayacağım ama performans sıralaması olarak
1 noctua nh-d15s
2 tr assassin peerless
3 noctua nhd12l
4 tr assassin king
5 ak400
5 snowman t5
sıralamada dikkat ettiysen ak400 ile T5'in ikisinede 5inci sırayı verdim. dereceleri arasında fark yok gibi 0.1C veya 0.2C derece oynuyor. fakat noctua nh-d15s sessizlik konusunda inanılmaz iyi. aşşırı düzeyde sessiz ve performanslı. hatta bugüne kadar kullandığım 240lık sıvı soğutmalardan bile daha iyi performans verdi. içlerinde en cüsselide noctua nh-d15s zaten. assasing kingle yanyana fotosunu çektim bir soğutucu ama beni çok şaşırttı onuda söylemeyeceğim videoya bırakacağım süpriz olsun
Alıntıyı görüntüle
evet kıyasları bitirdim görsellere başladım. ısı dereceleri videoya saklayacağım ama performans sıralaması olarak
1 noctua nh-d15s
2 tr assassin peerless
3 noctua nhd12l
4 tr assassin king
5 ak400
5 snowman t5
sıralamada dikkat ettiysen ak400 ile T5'in ikisinede 5inci sırayı verdim. dereceleri arasında fark yok gibi 0.1C veya 0.2C derece oynuyor. fakat noctua nh-d15s sessizlik konusunda inanılmaz iyi. aşşırı düzeyde sessiz ve performanslı. hatta bugüne kadar kullandığım 240lık sıvı soğutmalardan bile daha iyi performans verdi. içlerinde en cüsselide noctua nh-d15s zaten. assasing kingle yanyana fotosunu çektim bir soğutucu ama beni çok şaşırttı onuda söylemeyeceğim videoya bırakacağım süpriz olsun
Alıntıyı görüntülefırsat varken video gelsin hocam f/p hangisiyse alalım yaza kim öle kim kala
İşlemci nedir senin , ben ryzen 7 5700x ile kullanıyorum çok iyi soğutuyor 50° geçmiyor desem yeridirAmazon yurtdisindan ak400 dijital siparisi vermistim nerdeyse 2 kati fiyat iptal edip alinmali mi?
Mhz mi artırdın 70 derece görmüyor bendeki stokla. Nasıl 96 dereceR5 5600ü 96 dan 59-62 ye düşürdü hocam sağolun
Yok o.c flan yada bir ayarı ile oynanmadıMhz mi artırdın 70 derece görmüyor bendeki stokla. Nasıl 96 derece
Silikon kalitesi....Mhz mi artırdın 70 derece görmüyor bendeki stokla. Nasıl 96 derece