Neler Yeni

Öneri Thermalright Assassin Spirit 120 EVO veya burst Assassin 120

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Önder Bakırtaş
Selamlar. Bu iki işlemci soğutucu arasında kaldım. Kasam 158Mm'ye kadar işlemci soğutucusu destekliyor, ancak anakartımda Ripjaws V iki modül bellek var. Cam tarafını açık tutma imkanım yok maalesef. Bu nedenle hangi bileşenle en fazla verimi alabilirim ideal olarak? Aradaki 200 lira çok mühim değil, sığacağını bilsem Peerless Assassin 120 modeline de çıkabilirim. Amacım kasaya uygun, RAM'leri değiştirmeme gerek bırakmayacak en performanslı soğutucuyu almak. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Merak edenler için kasa: https://www.vatanbilgisayar.com/xig...led-seritli-usb-3-0-midt-atx-gaming-kasa.html

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Alican ekinci
hocam büyük ihtimal ön fan rame değecek senin ram benim ram gibi yüksek.cama değme ihtimali var.benim şansıma cam menteşeli cama değdiği için hafif aralık bırakıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

gerçi bunların soğutucu blokları tekli vurmayadabilir emin olamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Önder Bakırtaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam büyük ihtimal ön fan rame değecek senin ram benim ram gibi yüksek.cama değme ihtimali var.benim şansıma cam menteşeli cama değdiği için hafif aralık bırakıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

gerçi bunların soğutucu blokları tekli vurmayadabilir emin olamadım.
Cevap için teşekkür ederim. Assassin King modeli var o biraz daha kısa, fiyatı 1100 lira. Başlıktaki Assassin Spirit Evo'nun da yan profilden görüntüsü RAM'e dokunmayacakmış gibi duruyor, düz değil de yana doğru RAM'e temas etmesin diye bükülmüş gibi. İkisi de dört borulu. Fiyatı da ARGB fanlı olmasına rağmen 100 lira daha ucuz AK'den.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,263
Üyeler
167,279
Son üye
JusticeWarrior
Top Bottom